INSPIRATION TIL FINESTE FOTOKUNST

BUDGETVENLIGT MESSING TIL BADEVÆRELSET

8ae5afbf-eebb-4c68-80c2-de9f4d8a2d2c

3125ebab-d7bd-4211-b114-228fbb4faf15

Godmorgen venner, og glædelig lørdag! Jeg starter dagen lige på og hårdt med en omgang public service. Efter igår at have delt et billede af vores nye og vældig pæne brusestang og armatur fornemmer jeg nemlig, at I er en hel der også drømmer om messing til badeværelset, så by popular demand tænker jeg lige at tippe op, hvor vi har købt den henne. Og det har vi gjort hos Aliexpress som nok også ellers ikke lige var dér jeg først ville kigge efter nyt VVS-udstyr, haha. Men når sådan en fin messingsag kan fås til under 850kr og ovenikøbet inkl levering, så er jeg villig til at prøve noget nyt. Vi bestilte sættes allerede tilbage i december, og fordi det sendes – billig – fra Asien var der en måneds tid undervejs, men i torsdags fik vi det endelig sat op og vi er vildt glade for resultatet.

Nuvel, kvaliteten er hverken VOLA eller Grohe, men når det er sagt, så er jeg faktisk overrasket over, hvor robust den virker til at være, og jeg krydser fingre for, at det indtryk holder fast, nu vi rent faktisk har fået taget den i brug. Morgenbadet er i hvert fald lige blevet en tand mere glamourøst og jeg er vild med, at drømme om guld af og til går i opfyldelse.

Find bruseren HER

2 comments

 • Rikke

  Nu har I haft den i et stykke tid – holder den stadig? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det gør den stadig ja, men den er lidt vanskeligere at holde ren og bliver hurtigere irret og forkalket at se på sammenlignet med krom, så det kræver lidt mere tålmodighed i forhold til rengøring. I forhold til virkning, så er den dog stadig upåklagelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL FINESTE FOTOKUNST