SPRING SORBETS

OOTD: SUNDAY ESSENTIALS

vsco-photo-2vsco-photo-3II ARKET SKJORTE II ZARA BUKSER (gamle, lignende HER) II SELECTED GLIMMER SOKKER II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II

Det er evigheder siden, jeg sidst har delt outfitbilleder herinde, men den stride vinterkulde har ikke rigtig gjort det tillokkende at stille sig op til ære for kameraet udenfor. Det var det heller ikke i dag, selvom temperatuerne trods alt går i den rigtige retning, og istedet fik jeg lokket Mads til at knipse et par hurtige billeder af mit yderst afslappede søndagsoutfit. Oversized skjorte, tjek. Løse bukser, der ikke strammer på maven, tjek. Mine mest behagelige sneakers. Tjek. Det er ikke revolutionerende, men det er rart og lige til, og det er af og til nemmere at spejle sig i ind et eller andet kunstfærdigt sammensat outfit. Og det minder mig om, at jeg straks skal have føjet nogle flere løse bukser til garderoben, i et forsøg på stadig at snige mig udenom graviditetsjeans, som jeg har en ide om, at jeg gerne vil udskyde så længe som muligt. Både dem og dem her er fx ret pæne bud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SPRING SORBETS