OM AT KOMME GLIMMER PÅ EN HELT ALMINDELIG TIRSDAG

VALENTINES GIVEAWAY: VIND ET UR

Sponsoreret indlæg, udgivet i samarbejde med MERMAID STORIES

vsco-photo-2

vsco-photo-1-1

Glædelig Valentines derude. Er det noget, I af jer der er i forhold, gør jer i at fejre? 

Mads og jeg har ikke nogen faste traditioner omkring Valentines, men i år har jeg altså fået besked på, at jeg skal reservere aftenen (eller i hvert fald noget af den, for kl 20 skal Mads se Champions League med drengene, så så vigtigt er Valentines åbenbart heller ikke, haha), og jeg er vældig spændt på, hvad han har lagt af planer.  
 

Egentlig har jeg det lidt ambivalent med dagen. På den ene side synes jeg jo nok lidt, at det er en skør amerikaniseret tradition mest af alt bragt til verden af kommercielle interesser. På den anden side kan man jo ikke rigtig have noget imod at fejre en dag, der hylder kærligheden til de mennesker, man holder af og elsker, og som er en anledning til at gøre noget godt for en anden. Og sidstnævnte, det er præcis, hvad indlægget her skal handle om. Jeg har nemlig fået mulighed for at udlodde det lækreste ur fra det danske urmærke Mermaid Stories, og hvad er bedre anledning end at gøre det netop i dag, som en slags valentines forkælelse til en af jer, mine kære læsere. 

 
Uret I kan vinde, er dette fine AMALIE ur, som jeg også selv har været heldig at modtage, og som har siddet på mit håndled uafbrudt de seneste uger. Urremmen er blød som smør, lavet af vegetabilsk garvet læder (ligesom hele urkollektionen fra Mermaid Stories er det), med en urskive i guld og et Seiko Quartz urværk, til dem der går op i de helt små detaljer. Det er et kvalitetsur, og det kan man mærke med det samme, man får det mellem hænderne, og jeg glæder mig derfor helt til, at en af jer også kan få lov at pryde jeres håndled med det fine ur. 
 
Giveawayen kører jeg henne på Instagram, og I kan deltage på denne post.
Derudover vil jeg helt klart anbefale jer at klikke jer ind forbi Mermaid Stories og tjekke deres øvrige fine udvalg af ure ud HER
 
vsco-photo-3

2 comments

  • Sara

    Det er så fint det ur. 😄
    Jeg er simpelthen nødt til at spørge om hvor det sølvfarvede armbånd er fra – altså det i midten? Det ser virkelig fint ud sammen med armbåndet fra Line&Jo, som jeg også selv har. 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OM AT KOMME GLIMMER PÅ EN HELT ALMINDELIG TIRSDAG