OM AT SWIPE VÆK FRA MODEUGEN

UDVALGT SOM UGENS INSTAGRAMMER AF BOLIGMAGASINET

skaermbillede-2018-02-04-kl-07-03-21

Se lige her, venner. I denne uge er jeg udvalgt som Ugens Instrammer af Boligmagasinet.dk. Og jeg er simpelthen ved at revne af stolthed over det. Jeg stiller så høje krav til mig selv og mit onlineunivers herinde, hvilket ofte ender med, at jeg føler mig utilstrækkelig i meget af, hvad jeg gør – hvilket jeg også skrev et længere indlæg om tilbage i november.  Men lige præcis igår, som jeg så resultatet af artiklen med Boligmagasinet, der tillod jeg mig altså at være stolt over, at mit univers trods alt kan noget, som også vurderes til at være en inspiration for andre. Det er jo dét det hele handler om; glæden over at kunne inspirere alle jer, mine kære læsere der klikker herind og tager del i mine små ærlige skriblerier fra hverdagen, følger med mig, når jeg inviterer på et kig med indenfor i Mads’ og mit hjem, ligesom I får lov at være med på sidelinjen, når jeg for jeg ved ikke hvilken gang igen kaster mig hovedkuls ud i et nyt projekt herhjemme. 

Hvis I er nysgerrige på at lære endnu mere om mig og min boligstil, synes jeg I skal klikke ind forbi Boligmagasinets artikel, hvor I bl.a. kan læse om, hvad der inspirerer mig i min indretning, mit seneste køb – og det fund jeg er aller mest tilfreds med. I kan også læse lidt mere om vores næste boligprojekt, og så er det hele selvfølgelig krydret med en hel masse billeder herhjemme fra. 

Så skulle søndagslæsningen være sikret. Nyd det sidste af weekenden, kære I!

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OM AT SWIPE VÆK FRA MODEUGEN