DET VIL JEG LAVE I FEBRUAR

OM AT SWIPE VÆK FRA MODEUGEN

brunel-johnson-385353

Så er vi midt i det igen. Modeugen sæsonen, hvor ens sociale medie feed svømmer over af billeder og stories fra modeshows, presseevents, kindkys og tøjskift. Og helt ærligt ikke? Så synes jeg det er ret kedeligt at følge med i. There, I said it.

Jeg har tænkt meget over, om jeg er en dårlig influent, fordi det overhovedet ikke interesserer mig, at være dér hvor det sker (i hvert fald hvis man skal tro på førnævnte billeder og stories). Sagen er bare, at jeg synes, det bliver så trivielt at se den samme vinkel på det samme event om og om igen. Det gør mig hverken nysgerrig på at se mere, ligesom det heller ikke inspirerer mig, når jeg støder på det. Derfor swiper jeg ret konsekvent videre over alle de stories, som omhandler modeugen (og ja, min højre tommelfinger er på overarbejde i disse dage, haha). Er jeg mon den eneste, der har det sådan, eller labber I andre alt hvad der handler om modeugen til jer?

Jeg er fuld af respekt over for dem, der trives som fisk i havet til en modeuge. Det er bare ikke mig. For mig bliver modeugen en fjern og lidt abstrakt størrelse, som aldrig rigtig har gjort noget godt for mig. Hverken dengang jeg arbejdede i tøjbutik og derfor var med til shows og messer som indkøber, eller i dag når jeg via bloggen bliver inviteret med til den for at være først med de nye tendenser. Jeg har bare svært ved rigtig at falde i svime over tøj, som alligevel først kommer i butikkerne om 6-7 måneder, og som jeg om 5 minutter har glemt alt om, hvordan tog sig ud på catwalken alligevel. Og så er modeugen ikke rigtig i øjenhøjde med alle dem, der ikke deltager i den, og som jeg føler via de sociale medier bliver tvunget til at stå udenfor og kigge ind på en fest, man enten ikke er blevet inviteret til, eller som man har  takket nej til at deltage i.

Derfor swiper jeg væk fra modeugen, og glæder mig istedet til hverdagen vender tilbage i næste uge og med sig har den forhåbentlig også det mere personlige og originale social media indhold.

6 comments

 • Sara

  Jeg swiper også væk fra alt der har med modeugen at gøre. Synes simpelthen at det er død-kedeligt at glo på, uanset om det er videoer af catwalken eller instagrammere der mænger sig med kendte mennesker og fylder sig med gratis mad og champagne. K-e-d-e-l-i-g-t! Især når der dukker 117 videoer op af det samme. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   ENIG! Godt den Københavnske modeuge er forbi nu, og forhåbentlig de udenlandske ikke fylder helt lige så meget i feedet herhjemme 😉 Hav en dejlig start på ugen. Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Helt enig! Jeg swiper også væk fra stories med klip fra diverse modeshows. Til gengæld synes jeg, det er sjovt at følge med i hvad dem, der ikke er på catwalken, har på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det kan der også være god inspiration i. Til gengæld må jeg indrømme, at autenciteten altså forsvinder lidt for mig, når man tydeligt fornemmer, at nogle blot klæder sig på efter hvad der er størst chance for, at en streetstyle fotograf vil stoppe op efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Jeg er også langt gladere for hverdag og “det virkelige liv”. Jeg swiper, ligesom du gør, pænt forbi alle stories som handler om modeugen.

  Nu’et er mere noget for mig.

  Rigtig god weekend, søde Line 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Lige præcis. Hverdagen føles bare mere autentisk og relaterbar! Hav den dejligste weekend søde Stine. Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DET VIL JEG LAVE I FEBRUAR