TANKER OM EN GARDEROBEKRISE

FREDAGSFRISTELSER MED 20% RABAT HOS MOODINGS

moodings-rabatkode-2018II AFTER THE DISCO POSTER 549kr II MENU BORDLAMPE 1195kr II HAY BAKKE 89kr II HAY KRUS 119kr II KÄHLER UNICO SKÅL 499kr II PAPER COLLECTIVE PINK POSTER 349kr II BLOOMINGVILLE KUPPELVASE 299kr II STOFF MESSING STAGE 346kr II HAY VASE 266kr II DESIGN LETTER MESSAGE BOARD 199kr II FERM LIVING KELIM TÆPPE 549kr II AYTM MAGASINHOLDER 1399kr II KÄHLER KRUS 149kr II H. SKJALM P. LÅGKRUKKE 139kr II

Godmorgen og glædelig fredag! Tænk sig, så står vi endnu engang på tærkslen til weekenden. Det er nu meget rart! Selvom jeg egentlig kun har haft et par aftaler her i ugen, er den fløjet afsted, og jeg glæder mig derfor til at trække hverdagsstikket for en lille stund, mens weekenden får lov at tage over. 

Jeg har taget lidt forskud på weekendfornemmelsen, og nyder en langsom morgen herhjemme, fordi jeg har skippet vores faste fredagsmorgenmad på kontoret, for istedet at have tid at dele et virkelig godt fredagstip med jer. Sagen er nemlig, at moodings lige nu kører en januarkampagne hvor de giver 20% rabat på alle de varer, de har på lager. Og det er temmelig mange skulle jeg hilse at sige (det ved jeg om nogen, eftersom jeg brugte det meste af min morgen igår på at bogmærke den ene pæne favorit efter den anden). Og nu plejer jeg jo ikke at være alene om at være glad for et godt boligfund, så jeg har selvfølgelig samlet mine tilbuds-favoritter sammen for at dele med jer også. 

14 fund lykkedes det mig at få kortet listen ned til, og mange af dem koster ovenikøbet under 300kr inden rabatten er fratrukket, så jeg synes selv, jeg har holdt mig inden for rimelighedens grænser, haha. 

Især gad jeg godt klikke den der After the disco poster hjem, som jeg har efterhånden har haft et godt øje til i et par år. Den grafiske lyserøde poster fra Paper Collective er virkelig også sej, og måske de to skulle være startskuddet til en billedvæg oppe på vores ekstraværelse. I nipsafdelingen er jeg svært fristet af den prikkede krukke fra H. Skjalm P, som jeg aldrig synes at kunne få for mange af. Den lyserøde Unico skål fra Kähler kunne være så fin som frugtfad på spisebordet og Hay kruset overvejer jeg lidt at klikke hjem for at tage med ind på kontoret. Åh alle de fredagsfristelser.

Koden JAN20 giver 20% rabat på ovenstående 14 sager samt hele dette udvalg, og gælder til og med 4. februar. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TANKER OM EN GARDEROBEKRISE