FINESTE BOLIGNYHEDER FRA COOP

FREDAGSFRISTELSER #21

nike-airmax-97II EBAY TASKE* II WEEKDAY JEANS* II SAMSØE SAMSØE SKJORTEKJOLE II NIKE AIRMAX 97 SNEAKERS II H&M SOLBRILLER II CUSTOMMADE FRAKKE II

Godmorgen venner og glædelig ‘det-er-weekend-lige-om-lidt’. Det er jeg garanteret ikke den eneste, som glæder mig en hel del til? Efter arbejde skal jeg mødes med Mads til en fredagsdrink på Vesterbro-baren Duck & Cover inden vi senere har bord på Sanchez, som jeg er virkelig spændt på at prøve.  

Til sådan en dag, som skal kunne lidt af det hele; 8 timer på kontoret, fredagsdrinks og middag, der drømmer jeg om at iklæde mig et outfit, som samtidig tager lidt forskud på foråret; den fineste stribede skjortekjole fra Samsøe Samsøe som jeg har haft bogmærket i en del uger efterhånden. Den ville jeg sætte sammen med lyse jeans, fx de her fra Weekday som ser helt perfekte ud i både vask og pasform, Nike Airmax 97 sneakers, sejeste (og meget budgetvenlige) taske fra Ebay, solbriller fra H&M og så en fin ternet uldfrakke i erkendelse af, at det trods alt stadig har lidt lange udsigter med det der forår. 

Kunne det ikke være et vældig fint fredagsoutfit?

6 comments

 • Kristina

  Selv tak 😃👍🏻
  Tror ikke den er kommet ud i butikken endnu, men jeg er der tirsdag, onsdag og torsdag efter kl.14.30 hvis du har tid til at komme forbi 😊 og i lige måde tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg var faktisk nede og spørge din kollega efter den i dag, men hun sagde at den allerede var solgt 😅 Hvis den nu alligevel er der, så må du endelig skrive 🙏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den er på mit arbejde i din størrelse til 350kr (skjortekjolen fra samsøe) stadig med mærke 👍🏻😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej hvor er du sød at skrive Kristina! Jeg smutter straks ned og kigger nærmere på den i dag <3 Håber du får en dejlig start på ugen! Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så fint et outfit! Har længe kigget på de sneakers og tror det skal være mit næste køb så jeg er klar til foråret 🙂

  Hav en dejlig weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh dém vil du blive glad for kære Ida. Jeg skambruger mine, og er stadig ikke den mindste smule træt af dem. Også en dejlig weekend til dig <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FINESTE BOLIGNYHEDER FRA COOP