DAGEN FØR DAGEN - OG ALT ER SOM DET PLEJER

GIVEAWAY: JULEFORKÆLELSE TIL DIG OG DIT HÅR

vsco-photo-1

vsco-photo-2Reklame i samarbejde med billigvoks.dk

Godmorgen og rigtig glædelig jul! Jeg håber, I alle havde en rar aften igår, hvad end den bød på det helt store juleshow med hele familien eller en mere tilbagelænet aften fri for alt for mange traditioner. Selv havde jeg en virkelig dejlig og meget afslappende aften, hvor det helt klart var maden og hyggen omkring bordet der var i fokus med god tid til at nyde begge dele. Og med både en stor familie og svigerfamilie som er virkelig gode til at købe gaver, ventede der mig også ualmindeligt mange lækre pakker under træet, som jeg tænker, at jeg kan dedikere et seperat indlæg til, hvis I er nysgerrige på at se, hvad jeg har fået?

Det indlægget i dag skal handle om, er nemlig at give videre. Og i den anledning har jeg i samarbejde med billigvoks.dk stablet en julegiveaway på benene, som en af jer søde læsere kan blive den heldige vinder af. Flere af jer ved nok efterhånden godt, at Maria Nila er lidt af en favorit herhjemme, når det kommer til hårpleje, og eftersom jeg altid køber produkterne hos billigvoks, som både har et stort udvalg af Maria Nila og desuden lige har skåret en brøkdel af prisen sammenlignet med hvad du kan finde det til hos frisøren.  Derfor var det oplagt at tage udgangspunkt i dem, når jeg skulle strikke en lækker giveaway sammen. Og det synes jeg selv, er lykkedes ret godt. Julepakken du kan vinde, indeholder nemlig både min absolutte yndlings hårmaske True Soft Masque, som jeg også har anmeldt tidligere her, og derudover en True Soft Argan Oil som den ultimative redningshjælp til de vintertrætte lokker, som jeg garanteret ikke er den eneste, som allerede render rundt med?       

Begge dele kan blive dine, og det eneste du skal gøre, er at sende en lille julehilsen eller et julehjerte i kommentarfeltet nedenfor, og så bliver jeg desuden så glad, hvis du vil følge med på bloglovin her. Husk at oplyse dit navn og din rigtige mailadresse i kommentaren, så jeg kan få fat på dig, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencen løber indtil på mandag den 1. januar. 

EDIT: Konkurrencen er nu slut og den heldige vinder blev Ditte Nonbo, som er blevet kontaktet på mail. Tak til alle jer der deltog <3

84 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGEN FØR DAGEN - OG ALT ER SOM DET PLEJER