OOTD: BABY IT'S COLD OUTSIDE

ALL THAT GLITTERS

inspiration-nytaars-outfit

II &OTHER STORIES METALLIC KJOLE* II &OTHER STORIES LILLA GLIMMER PUMPS* II &OTHER STORIES SORTE GLIMMER PUMPS* II ZARA GLIMMERTASKE II STINE GOYA KJOLE II  

Fem fine glimmersager perfekte til jul og nytår. Tasken er allerede flyttet ind, som I måske så i mit indlæg igår, men derfor behøver jeg jo ikke være helt færdig med at drømme om glimtende garderobesager. Den metallicblå kjole fra &Other Stories gad jeg fx godt tage et kig på som en mulig nytårskjole. Og de sorte pumps med funklende hæl, som kunne være perfekt både til en festlig aften eller som en opgradering til et hverdagslook. I virkeligheden er de bare en ny version af de her sandaler, som jeg købte sidste jul, men jeg må indrømme, at den lukkede snude er en anelse mere praktisk på denne tid af året end de åbne sandaler har vist sig at være det. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: BABY IT'S COLD OUTSIDE