LØRDAGSPOSTKORT OG GARDEROBEFAVORITTER

SHOPPING MED RABAT: 9 PÆNE STRIK TIL DIN EFTERÅRSGARDEROBE

efteraarsstrik

II 1 MOVES II 2 GESTUZ II 3 MODSTRÖM II 4 MINIMUM II 5 GESTUZ II 6 LOVECHILD II 7 BAUM UND PHERDGARTEN II 8 SELECTED FEMME II 9 SELECTED FEMME II

Hele dagen i dag kører Boozt.com et Super Flash Sunday Sale, hvor man ved køb over 799kr får 20% rabat på alle de varer, der er mærket med ALL20 (gælder både nye varer og udsalg). Det er altså et ret godt tilbud, hvis man fx mangler at investere i nødvendigheder til efterårs- og vintergarderober så som strik, støvler og frakke, som ellers godt kan være en af de lidt større udgiftsposter i budgettet.

Jeg kunne godt bruge en enkelt eller to strik mere til min vintergarderobe, så det tog jeg selvfølgelig udgangspunkt i, da jeg sad og kiggede Boozt.coms udvalg igennem igår. Hele 9 pæne strik blev det til, og der er lidt for enhver smag og pengepung. Jeg kan simpelthen ikke vælge en favorit iblandt dem, så jeg ender istedet med 5, og beviser endnu engang at kunsten at være mådeholden den mestrer jeg endnu ikke. Men nummer 2, 3, 5, 6 og 9 er altså særligt fine.

Hvis du også mangler nyt til efterårsgarderoben, så gælder tilbuddet om 20% rabat  hos Boozt.com til og med i aften kl. 23:59. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LØRDAGSPOSTKORT OG GARDEROBEFAVORITTER