INDRETNING MED MAGASINHYLDER

OOTD: FLUFFY KNIT SEASON IS FINALLY HERE

vsco-photo-3vsco-photo-2vsco-photo-5 vsco-photo-4II STRIK H&M II JEANS H&M II WEDGES ISABEL MARANT II TASKE PROENZA SCHOULER II

Godmorgen venner, glædelig onsdag. Så sidder vi her igen. Halvvejs mod weekend. Jeg er tidligt oppe i dag, fordi jeg havde alt for mange tanker flyvende rundt til jeg kunne finde ro.  Jeg har nemlig sagt ja til at deltage i et morgenmad pressevent her til morgen, hvor jeg skal ud og fortælle min historie om at være HPV-smittet og have fået konstateret svære celleforandringer. En historie, jeg har delt før, både her på bloggen, men også som en del den indsats, Kræftens Bekæmpelse indledte mod HPV tidligere på året. Selvom det derfor ikke er første gang, jeg fortæller min historie, så vænner jeg mig nok aldrig helt til det, og jeg er altid lidt spændt på, at skulle åbne op for noget så personligt. Heldigvis er det med et godt formål, og selvom jeg har lidt kriller i maven over det, så er jeg jo slet ikke i tvivl om, at jeg gerne vil hjælpe med at få spredt kendskabet til HPV virus og de mange, mange bekymringer der følger med, hvis man går hen og bliver smittet. 

Nåh, men mens jeg lige får styr på sommerfuglene i maven, så kan jeg jo passende bruge min morgen på at dele et par billeder af mit outfit fra i søndags, hvor jeg erklærede ‘fluffy jumper’ sæsonen for åben. Nøj det er blevet koldt! Det gør mig til gengæld ekstra glad for min varme strik fra H&M, som I måske husker, at jeg købte i sidste måned. Den er stadig ikke til at finde online desværre, men den er fra H&M Everyday linjen, så den burde være til at finde i de fleste butikker. 

EDIT: Efter tip fra en af mine søde læsere, kan jeg nu melde, at strikken er ONLINE! Find den HER.

6 comments

 • Ej strikken den er jeg også faldet for. Så skønt. Var så heldig at finde den til 150,- for 3 uger siden. Yippeee…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej hvor lækkert Chau! Længe leve midseason sale 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En lille service meddelelse – Strikken er at finde på H&M online nu, hvis man søger på “damestrik”, og vælger farven “blå” 🙂 Har selv lige klikket den hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej Maria, hvor er du bare god. Der er ingen tvivl om, at jeg har nogle af de bedste læsere! Tak for service meddelelsen – indlægget er straks opdateret med link. Håber, du bliver glad for din nye strik 🙂 Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej! Hvordan synes du H&M bukserne er i størrelsen? Jeg er nemlig normal en 25/26 og jeg kunne knap nok komme i en 27, så nu er jeg lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg skal købe 🙂 Har du mærket om de giver sig? Tak for en god blog! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Simone, jeg er også gået en størrelse op i mine, så jeg er endt med en str 28. Til gengæld synes jeg ikke, at de giver sig alverdens, så det er altid noget 😉 Tak fordi du læser med! Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INDRETNING MED MAGASINHYLDER