FREDAGSFRISTELSER #14

SØNDAGSSHOPPING MED 20% RABAT

rabatkode-ganni

INDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 FAUCHER STRIK GANNI II 2 STRIBET SLÅ-OM-BLUSE GESTUZ II 3 LOVE SOCIETY T-SHIRT GANNI II 4 STRIBET BLUSE MADS NØRGAARD II 5 JEANS LEVI’S II 6 SILKESKJORTE LOVECHILD II 7 PRIKKET SATINKJOLE GANNI II 8 PRINTEDE BUKSER STORM&MARIE II 9 STRIBET BLUSE MADS NØRGAARD II 10 PRINTET NEDERDEL CUSTOMMADE II 11 SNEAKERS SOFIE SCHNOOR II

Jeg ved ikke med hos jer, men her i København er vi altså stået op til et kedeligt gråvejr, langt fra den lune sensommerdag, som jeg ellers havde hørt rygter om. Heldigvis er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og jeg vil istedet mene, at vejret er helt perfekt til en omgang søndagsonlineshopping. Og her er Boozt.com kommet med et tilbud af de rigtig gode. Hele dagen idag giver de nemlig 20% rabat på alle næsten alle varer og ved et minimumskøb på 799kr. Og dét beløb kan man jo hurtigt nå op på, når Boozt lokker med pæne sager fra bl.a. Ganni, Custommade, Mads Nørgaard og mange flere. 

Koden ALL20 giver 20% rabat indtil i aften kl 23.59

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FREDAGSFRISTELSER #14