DET VIL JEG LAVE I SEPTEMBER

25% RABAT HOS MOODINGS – SIDSTE CHANCE

vsco-photo-1 vsco-photo-2

Vi er lige kommet hjem fra navngivningsfest – den anden af sin slags i denne weekend, og eftersom jeg døjer med massive tømmermænd efter en sommerfest i går, så glæder jeg mig helt ustyrligt til at ramme sofaen med min dyne lige om lidt. Vi har bestilt yoburger via Wolt, som vi er blevet ret glade for herhjemme, og der er carte blanche til at ende dagen med bland selv slik, og hvis ikke det skulle kunne kurere de sidste tømmermænd, så er der ikke noget der kan, haha.

Inden jeg overgiver mig, vil jeg lige minde jer om, at det er sidste chance, hvis I skal nå at shoppe med 25% rabat hos moodings.com. Til og med i aften kl 23.59 kan du nemlig få 25% rabat på alt (eneste undtagelse er Gubi og Oliver Furniture), og der er så vanvittigt mange pæne ting at vælge imellem – se fx bare de 17 sager jeg har samlet i indlægget her

Jeg har selvfølgelig også udnyttet rabatkoden, og vi har klikket denne seje bordlampe og den her bogstavtavle hjem. Flere af vores plakater derhjemme, er også fra moodings, bl.a. Venice Beach plakaten og den sort/hvide med pigen der svømmer, så for de af jer, der altid spørger, hvor de er fra, så kan de altså også lige nu købes med 25% rabat.

2 comments

 • Katrine

  Det ser mega godt ud!
  Hvad størrelse er de forskellige plakater? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Katrine, tak for en sød kommentar 🙂 De tre små er 30×40, stranden er 50×70 og den sort/hvide er 60×80. Klem til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DET VIL JEG LAVE I SEPTEMBER