OOTD: WORK ATTIRE WITH A TWIST

ARKET ER ONLINE + 20% RABATKODE

hm-arket-rabatkodeLINKS: II 1 JUMPER II 2 MERINO CARDIGAN II 3 JEANS II 4 BH II 5 TRUSSER II 6 MERINO BLUSE II 7 SLINGBACKS II 8 NEDERDEL II 9 LUREX SOKKER II

Jeg er formentlig ikke den eneste, der har ventet spændt på at se, hvad H&M’s nye søsterbrand ARKET har at byde på. Og nu er det her, arket har lagt til, om man vil. Kollektionen er online nu og på fredag åbner deres første butik på Købmagergade i København K. Butikken ligger faktisk i stueetagen der, hvor momondo også har kontor, så jeg har kunne følge lidt med i byggeriet fra start, men er nu aligevel også lidt spændt på at komme ind og se butikken.

Til en start har jeg taget et kig på de styles, som allerede er kommet online, og mit umiddelbare indtryk er, at det minder meget om Cos. Lidt mere skarpkantede snit i en lidt højere kvalitet end vi er vant til fra H&Ms eget brand; fx bluser i merinould, slingbacks i ruskind, silkeskjorter osv. Og jeg har det nok også lidt med ARKET, som jeg har det med COS. Det meste er lidt for specielt og figurløst til min smag, så det bliver nok ikke her, at jeg fremadrettet kommer til at gøre flest af mine indkøb. Til gengæld har de nogle virkelig fine og klassiske elementer imellem, som er bud på gode investeringer til basisgarderoben – det er mine favoritter, jeg har samlet i indlægget her – som er værd at kigge nærmere på. 

Jeg skal i hvert fald se nærmere på både undertøjet, deres merinouldsbluser (winter is coming) og deres jeans.

Mens vi venter på, at den fysiske butik slår dørene op, lokker ARKET med 20% rabat på dit første onlinekøb med koden ‘welcome‘. Det er da et åbningstilbud, der er noget ved!

Hvad synes I om det nye mærke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: WORK ATTIRE WITH A TWIST