POPULÆR SLÅ-OM-KJOLE PÅ LAGER IGEN

OOTD: CHERRY ON TOP

img_3355 img_3366img_3363KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II STRIBET BLUSE H&M II JEANS MONKI II SANDALER &OTHER STORIES II NET GIRLIE HURLY II

Den der overvejelse om at holde shoppestop i august? Well, den er afblæst. Det blev jeg nødt til, da jeg faldt over den sejeste stribede bluse med kirsebær-logo i H&M i weekenden. Se lige hvor fin den er. Jeg kan desværre ikke finde den online, men den er fra H&M Everyday, så burde kunne fås i alle deres butikker, og jeg har både haft set den i butikkerne på Amagertorv og Fisketorvet.

Den er måske nok lige i overkanten til de 35 grader, jeg nyder på Sardinien, som dette indlæg er blevet udgivet, men med i kufferten dét skulle den altså, og om ikke andet kan den måske blive nyttig til om aftenen, når solen er gået ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

POPULÆR SLÅ-OM-KJOLE PÅ LAGER IGEN