FINESTE KALENDERE FRA ETSY

OOTD: PRIKKET FERIEKJOLE

p8130057

p8130054

INDEHOLDER REKLAMELINKS: II PRIKKET KJOLE GANNI II LEOPARD SANDALER ZARA (gamle, lignende her) II TASKE PROENZA SCHOULER II 

Weekenden nærmer sig sin ende, men i morgen er første rigtige feriedag for mit vedkommende, så for en gangs skyld er der ikke skyggen af søndagsblues. Til gengæld glæder jeg mig over en hel dag mere, der kan bruges på at komme helt ned i feriegear, inden vi tidligt tirsdag morgen sætter kurs mod Sardinien. Dagen i dag har været fyldt op med gode planer – til gengæld alle af de helt vildt rare slags. Jeg startede morgenen med weekendaviser i sengen, derefter nåede jeg et af mine yndlings fitnesshold – Bodyattack – inden vi mødtes med mine forældre og lillebror til søndagsbrunch på Mash, som altså stadig besidder pladsen som en af byens bedste brunch i min optik. Derefter gik vi en lang tur rundt i byen, fik en kold øl i solen på vores lokale ølbar, som jeg først nu har haft anledning til at prøve, og derefter hjalp min far med at sætte en lampe i soveværelset. Første gang i to år vi har en natlampe, og jeg glæder mig helt til at skulle i seng i aften, haha. Små glæder!

Nu er jeg i fuld gang med at få vasket det sidste tøj, så kufferten kan blive pakket færdig i morgen, mens jeg hygger lidt med bloggen. Jeg har nemlig slet ikke fået vist jer min nye Ganni kjole. Den endte nemlig med at blive strøget noget hurtigere fra ønskesedlen, end jeg lige havde regnet med. Verdens bedste kæreste kom hjem med den i tirsdags som en tidlig feriegave, og den har nærmest ikke været af siden. Den er mindst lige så pæn live, som på billederne, og der er ingen tvivl om, at det bliver en ny favoritkjole i garderoben.

6 comments

 • Trine

  Hvor er den fin! Fik en selvvalgt ganni kjole af min mand i fødselsdagsgave og jeg havde allerede bestemt mig for denne – men da vi stod i butikken sagde min mand at det lignede lidt en Marie høne – kunne godt se hans pointe og jeg lod den hænge og ville overveje hvilken det så skulle være.
  Nu ser jeg den på sig og bliver helt forelsket igen – du ligner sq ikke en Marie høne 😉 Tror altså det skal være den.. uagtet hvad min mand siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej en lækker gave Trine – uanset hvilken kjole, det ender med at blive. Jeg synes nu heller ikke, der er meget mariehøne over kjolen – måske hvis den havde været mere postkasserød, haha. Så hvis du føler dig tilpas i kjolen, og stadig er vild med den, så stemmer jeg for, du vælger den – og så er jeg sikker på, at du vil se drøngodt ud uanset hvad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin, Line. Rigtig god uge!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tusind tak kære Camilla, det var en rar kommentar. Håber du går en skøn og solrig uge i møde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor ser du skøn og glad ud, søde Line. Nu er jeg endnu mere forelsket i den kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh hvor er du sød Betina. Det er mit ferielook 😉 Og kan godt forstå du stadig er forelsket i kjolen – det er jeg virkelig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FINESTE KALENDERE FRA ETSY