SOMMERLÆSNING: FEM BØGER JEG VIL LÆSE

NYT HOS #MERIMERIHOME

bogreol-indretning

Jer, der ikke følger med på Instagram, skal selvfølgelig ikke snydes for en opdatering på det seneste projekt, vi har haft gang i hjemme i #merimerihome. Efter at vi tidligere på året flyttede rundt i soveværelset – se billeder derfra her – kom det skab, vi tidligere havde stående i stuen nemlig op i soveværelset. Hvilket istedet efterlod os med en ret bar væg i stuen, hvilket jo heller ikke var meningen. Vi har så brugt de seneste måneder på at tænke lidt over, hvad der skulle op istedet. Et nyt skab? En reol? En kommode? I sidste ende var det søde Louise fra mortilmernee, som jeg skrev om forleden, der kom os til undsætning, fordi hun i deres stue har indrettet sig ret fint med nogle bogkasser som en lav reol. Den løsning så vi os lune på, og i sidste uge kom min far så ind forbi og hjalp os med at få sat vores nye bogkasser fra Trævarefabrikernes udsalg op. Og vi er sindsygt glade for resultatet! 

Vi endte med at købe 3 bogkasser (to med to rum og en med et enkelt rum) i egetræ – en lidt dyrere løsning, men alle pengene værd, fordi kvaliteten altså bare er lidt mere lækker end de klassiske bogkasser i finer, og så brugte jeg ellers tirsdag aften på at komme på plads med bøger, plakater og nips. Og det er altså ret vildt, hvor meget sådan en lille ændring, kan ændre et helt rum, og jeg er lige blevet 10% mere forelsket i vores stue.

Bogkasserne kan findes her, og så forestiller jeg mig i øvrigt, at det bliver lidt af et evighedsprojekt for mig at gå at flytte rundt på bøger og nips på reolerne. Og sådan en slags hobby skal man altså ikke kimse ad. 

 

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERLÆSNING: FEM BØGER JEG VIL LÆSE