GANNI LOVE SOCIETY

OOTD: PINSTRIPED WEEKEND WEAR

p8050038 p8050088p8050075INDEHOLDER REKLAMELINKS: II T-SHIRT &OTHER STORIES II NEDERDEL STORM & MARIE II SANDALER &OTHER STORIES (udsolgt, men lignende HER) II NET SØSTRENE GRENE II HALSKÆDE TRINE TUXEN II

Hej derude, håber I nyder weekenden – selvom den lader lidt tilbage at ønske vejrmæssigt. Til gengæld er søndagsvejret (i hvert fald i Kbh) oplagt til bland selv slik og seriehygge, og det har da også sin charme. Hvis man altså ser bort fra at størstedelen af sommeren har budt på vejr der passede til den beskæftigelse, ahem. 

Jeg er startet dagen med en lille løbetur, mens vejret stadig var fint, og nu er jeg lige kommet hjem fra yoga, og sniger mig til lidt blogtid inden vi sætter kurs mod søndagsfrokost hos Mads’ forældre. Kryds lige fingre for, det ikke begynder at regne, mens vi befinder os på en cykelsti på vej mod Hvidovre. 

Billederne her blev taget igår, hvor Mads og jeg gik en lang tur rundt på Vesterbro og Frederiksberg – en af mine favorittraditioner til de weekender, hvor vi ikke har de store planer. Jeg har glædet mig til at vise jer min nålestribede nederdel fra Storm & Marie i aktion, fordi den nærmest er på hele tiden. På mirakuløs vis passer den til alle overdele i min garderobe, og jeg bruger den både med fine, tynde toppe, mine cashmere strik og klassiske t-shirts som på billedet her. Nederdelen, der er på udsalg til blot 240kr, er stadig tilbage i nogle enkelte størrelser, men man skal nok skynde sig, da udsalget slutter i aften. 

p8050064

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI LOVE SOCIETY