Hverdagsliv

WEEKENDPLANER OG STOCKHOLM GUIDE

26. juli 2017

guide-til-stockholm

Som jeg skrev på instagram for lidt siden, så starter nedtællingen til weekenden særligt tidligt i denne uge, fredag eftermiddag flyver jeg nemlig til Stockholm for at besøge min veninde Cecilia, som lige nu bor deroppe. Og det er et gensyn jeg glæder mig til – både med min veninde og Stockholm.

Mads og jeg besøgte Stockholm første gang for i juli sidste år, og dengang erklærede jeg Stockholm som en af mine nye europæiske favoritbyer. Jeg har siden da været tilbage i efteråret, i forbindelse med arbejdet, og det blev begejstringen ikke mindre af, så nu glæder jeg mig til endnu en weekend i byens selskab. 

Sidste år lavede jeg denne guide til Stockholm, hvor jeg samlede de bedste spisesteder, butikker og områder, og min veninde og jeg skal helt sikkert nå forbi nogle af stederne igen. Især drømmer jeg om morgenmad på Pom & Flora, solskinshygge i parken på Nytorget, en fyldt indkøbskurv i Urban Deli, middag på Nytorget 6 og drinks hos Marie Laveau. Resten af mine anbefalinger finder du i guiden, som jeg planlægger at opdateret efter weekendens besøg. Så er spørgsmålet bare,  om det snart er fredag?

    Kommenter