OOTD: INTERNETTETS MEST EFTERTRAGTEDE PRIKKER

ET NYT UR TIL SAMLINGEN + 15% RABAT HOS DANIEL WELLINGTON

[REKLAME] UR OG ARMBÅND ER MODTAGET SOM GAVE AF DANIEL WELLINGTON

daniel-wellington-discount-code

Med fare for at blive skrevet ind i historien som den skøre ur-dame, så har jeg altså føjet endnu et ur til samlingen. Traditionen tro fra Daniel Wellington, som er og bliver favoritmærket, når vi snakker ure. 

Denne gang er det et klassisk læderremsur, og efter kun at have gået med dette lænkeur de seneste måneder, føles det faktisk lidt rart at være tilbage med en læderrem. Og så forsøger jeg mig som noget nyt med et ur med gulvdetaljer – normalt er jeg ellers hovedsageligt til sølvsmykker men i takt med, at huden bliver sommergylden, synes jeg det er ret fint med guld, så nu får det chancen, og ser om jeg kan få mig selv omvendt. Lidt ligesom med min farveforskrækkelse, som det jo har vist sig at gå ret godt med at få lagt på hylden. 

Mit nye ur hedder Classic Black Sheffield og så har jeg valgt urskiven i 36mm, som er en ret fin størrelse i en mellemting mellem et diskret dameur og et herretur. 

Uret er dog ikke det eneste nye, der er blevet føjet til smykkeskrinet. Måske I også kan spotte mit nye guldarmbånd? Sammen med uret har jeg nemlig været heldig også at modtage en matchende armring, så nu har jeg alle forudsætninger for at gå all-in på guld denne sommer. 

Som en lille sommer-treat har jeg fået lov til at give jer alle 15% rabat på hele udvalget hos Daniel Wellington, så hvis du skulle være fristet til at klikke et nyt ur eller armbånd hjem, så kan du gøre det med rabat og fri levering indtil 31. juli med koden MERIMERI15

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: INTERNETTETS MEST EFTERTRAGTEDE PRIKKER