ET VOILÀ, BILLEDVÆGGEN ER FÆRDIG

FREDAGSFRISTELSER # 1

outfit-inspirationREKLAMELINKS: II T-SHIRT GANNI II 2 DENIMJAKKE &OTHER STORIES II 3 NEDERDEL TOPSHOP (eller her) II 4 SNEAKERS ASICS

Jeg er endt med at blive hjemme fra arbejde i dag. En uge med lidt for mange aftaler og ikke så meget søvn, har ikke just gjort noget godt for min forkølelse, så nu tager jeg en dag hjemme under dynen, og satser på, jeg så slipper for at være syg henover weekenden. 

Det gør til gengæld også, at jeg idag har masser af tid at slå ihjel foran computeren, og eftersom jeg bliver så forfærdeligt hurtig rastløs, hvis jeg blot lægger og serier, så bruger jeg tiden på det næstbedste tidsfordriv, når man er syg; at browse rundt på mine favorit webshops. Udsalget er jo startet de fleste steder, så der er nok at blive fristet af.

Når jeg er helt ovenpå igen, så gad jeg fx godt iføre mig det her sommerlige outfit, perfekt til den lidt ustadige danske sommer. Både denimjakken med de seje blomsterpatches og de støvede grønne sneakers er på udsalg, og eftersom jeg både mangler en sommerjakke og nye sneakers, overvejer jeg lidt, om ikke jeg her fra sygesengen fortjener lidt selvforkælelse. Pæne er de i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ET VOILÀ, BILLEDVÆGGEN ER FÆRDIG