INDRETNINGSHJÆLP: FLISER ELLER EN FARVET VÆG I KØKKENET

MANDAGSSHOPPING MED 20% RABAT PÅ ALT HOS ASOS

asos-rabatkodeReklamelinks: II 1 ONE SHOULDER KJOLE (LINK HER) II 2 TERNET KJOLE (LINK HER) II 3 BLOMSTRET MIDI KJOLE (LINK HER) II 4 KIRSEBÆR ØRERINGE (LINK HER) II 5 PINK DENIMJAKKE (LINK HER) II 6 TERNET BADEDRAGT (LINK HER) II

Glædelig mandag, håber I ovenpå den forlængede solskinsweekend er klar på at kaste jer over en ny uge? Jeg er. Især fordi jeg er stået op til nyheden om, at asos fejrer mandagen med at give 20% rabat på alt. Med lønningsdag lige rundt om hjørnet, er sådan et tilbud for godt til ikke lige at tjekke ud, og ovenstående seks sommersager frister lige nu i min virtuelle indkøbskurv. Især den lyse one shoulder kjole er jeg virkelig vild med, og den ser ud til at være helt perfekt til varme sommerdage. Den gingham ternede kjole er også fin, og tror den kunne være ret god med en grå eller hvid t-shirt under. Og så er der den blomstrede kjole, som spøger lidt som en sidste mulighed til brylluppet lørdag (ja, jeg er stadig ikke 100% afklaret omkring outfittet …), og med express levering burde den kunne nå at komme frem.

Rabatkoden SWEET giver 20% på hele udvalget hos asos. Gælder kun i dag den 27. maj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INDRETNINGSHJÆLP: FLISER ELLER EN FARVET VÆG I KØKKENET