SYV SOMMERLIGE SANDALER

INDRETNINGSHJÆLP: FLISER ELLER EN FARVET VÆG I KØKKENET

p5250104p5250106p5250105Hvis jeg selv, og nok også de fleste, der kender mig, skal sige det, så er jeg noget nær jordens mest utålmodige menneske. Jeg elsker at sætte projekter igang, at strege ting fra min to-do, at få ting til at ske. Og hvis der er noget, jeg ikke er god til, så er det halvfærdige projekter, som jeg har hængende over hovedet. 

Akkurat er vi blevet færdige med vores murstensvæg-projekt i soveværelset, og jeg er allerede på udkig efter det næste at kaste mig over. Denne gang er Mads og jeg enige om, at vi rigtig gerne vil have gjort noget ved bagvæggen i vores køkken (bare rolig, ikke endnu et murstensvæg projekt), som lige nu blot er en hvidmalet væg. Hvilket er en virkelig dårlig kombination med kogepladen foran. Den nemme løsning ville være en stænkplade bag – men det er også en lidt kedelig løsning, som jeg ikke tror vi vil være tilfredse med i længden. Og så kan vi lige så godt lade være og istedet vente til vi er kommet på den helt rette løsning. Det har bare indtil videre taget os to år uden at finde på noget, så nu håber jeg, at kunne hente nogle gode ideer med hjælp fra jer.

Vi har snakket lidt om at få sat hvide metrofliser op, men jeg er bare betænkelig ved, om det vil komme til at virke for kompakt, fordi den frie væg ikke er ret bred (145cm fra højskab til dør). Så har vi talt lidt om at male væggen i en kontrastfarve, for at bryde alt det hvide, og gøre væggen mindre sart over for stænk fra kogepladen. Det ville være en noget nemmere og billigere løsning end metrofliserne i hvert fald.

Hvad tror I kunne klæde rummet bedst? Og har I andre ideer til, hvad vi kunne gøre med væggen?

12 comments

 • sofie stensgaard

  Hejsa – jeg fandt lige et billede af dit køkken og din emhætte er super fint – kan du fortælle hvilken mærke/model den er? Mvh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Sofie, det er en UDDEN emhætte fra IKEA, så dejlig budgetvenlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker en stor 60×60 cm flise kunne være ret fed (og praktisk). F.eks. denne “kobber” flise: http://www.mosaikhjornet.dk/shop/fliser-og-klinker/natural-copper-60×60/ eller en anden grovere type: http://www.mosaikhjornet.dk/shop/fliser-og-klinker/terra-rust-60×60/.
  Spændt på at høre hvad det ender med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med en løsning, hvor pladen fylder hele væggen eller et godt stykke op og hen? Jeg har en lang plade mellem underskabe og overskabe, og det synes jeg ser ret godt ud. De tidligere ejere lavede det, så jeg kender desværre ikke prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Uden tvivl fliser – uanset farve, så er malede vægge forfærdelige at holde ift. stænk. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh ja, du har nok ret. Vores hvide vægge lige nu er i hvert fald helt umulige, men jeg havde håbet at man med en farve med høj glans måske kunne hjælpe det lidt på vej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Olsen

  Helt klart fliser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja, du har nok ret søde Sara. I hvert fald et mere tidløst og klassisk valg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mettegad@gmail.com

  Hva’ med tavlelak? Eller farvet glas, hvis det skal være mere specielt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej det er altså også nogle seje bud Mette. Dem skriver jeg lige bag øret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fliser (of any kind! Jeg er pt forelsket i 6kanter)!

  De er flotte, og nemmere at gøre rent 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja praktikken omkring fliser er helt klart bedre end med maling – og praktik fylder trods alt også lidt i et køkken 😉 Måske jeg bare skal komme ud over ideen om, at væggen er for smal til at sætte fliser op på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SYV SOMMERLIGE SANDALER