SIDSTE UPDATE PÅ MURSTENSVÆG OG ET FÆRDIGT SOVEVÆRELSE

SYV SOMMERLIGE SANDALER

inspiration-sandaler-mulesII 1 MANGO FLÆSE SLIP-INS (LINK HER) II 2 GARDENIA SANDALER (LINK HER) II 3 STIG P NAVY SANDAL (LINK HER) II 4 MANGO ROSA SANDAL (LINK HER) II 5 TAMARIS SANDAL (LINK HER) II 6 TOPSHOP LEOPARD MULES (LINK HER) II 7 TOPSHOP FLÆSE SANDAL (LINK HER) II

Åh hvor jeg altså er begejstret over, at sommeren endelig er over os. Og det er jeg sikkert ikke ene om. Det betyder også, at sommergarderoben forhåbentlig kan pakkes ud for en længere periode denne gang, og jeg brugte den anden aften på at gå mit sommertøj igennem for at få et overblik over, om der skal føjes noget til i år.

Med en god håndfuld perfekte basis t-shirts, disse nyindkøbte prikkede bukser fra Zara, printede nederdele og et par sommerkjoler, burde der ikke være brug for de store køb denne sæson. Til gengæld mangler jeg sandaler. Udover et par udsalgs sandalkøb i H&M og Zara for et par somre tilbage, har jeg nemlig ikke investeret i et par ordentlige sandaler de sidste mange år, og jeg kan mærke, at jeg febrilsk leder efter sko/sandaler at tage på hver morgen. Og den situation er altså ikke helt holdbar, så nu er jeg gået på jagt efter sandaler. Gerne af den mules-agtige slags.

Min sandaljagt har ledt mig frem til disse syv fine bud, og jeg har lyst til at slå til på dem alle lige på stedet. Dén strategi kan dog nok ikke rigtig forsvares, så nu prøver jeg lige at snævre det ind til et par favoritter i stedet. De navyblå fra Stig P er klassiske og kan gå til det meste i min garderobe, men min nye farvebegejstring trækker mig lidt i retning af de røde. Et svært valg.

Hvilke stemmer I for?

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SIDSTE UPDATE PÅ MURSTENSVÆG OG ET FÆRDIGT SOVEVÆRELSE