BRYLLUPSGÆST: INSPIRATION TIL KJOLER

ONSDAG SOM SPACE COWBOY

p4300054p43000010p4300045 II GANNI FRAKKE II GANNI T-SHIRT (LINK HER) II ZARA SHORTS (LINK HER) II ISABEL MARANT WEDGES (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II

Kalenderen skriver onsdag, og dermed burde det jo egentlig være tid til anden del i føljetonen om min deltagelse i #onwednesdaywewearpink klubben efter jeres store begejstring til min debut i sidste uge. Men eftersom min lyserøde garderobe stadig kun tæller skjorten fra Baum und Pherdgarten, bliver det nok ikke hver onsdag, jeg kan være med i klubben. Til gengæld har jeg planer om, at jeg efter arbejde skal ned og prøve denne fine koralrøde jakke i Zara, og den kan vel næsten få lov at tælle som lyserød. 

I mellemtiden får I fornøjelsen af et outfit jeg havde på i sidste uge, og som jeg lige bliver mindet om, at jeg snart vil have på igen. Er virkelig blevet glad for min ternede nederdel, syet om af disse ternede shorts fra Zara, som jeg bruger sammen med de fleste basisoverdele i min garderobe; t-shirts, langærmede bluser og mine cashmeretrøjer. Kan huske at jeg, tilbage da jeg købte nederdelen i marts, ikke rigtig mente at nederdelen faldt ind under et basiskøb, men jeg har virkelig været positivt overrasket over, hvor meget jeg faktisk har fået den brugt på tværs af min garderobe. Nu glæder jeg mig bare til vejret tillader at bruge den til bare ben og sandaler. Snart forhåbentlig!

3 comments

 • Gitte

  Hej. Hvordan er den fine Ganni t- shirt i størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Gitte, jeg synes den er ret normal – jeg har i hvert fald taget min i min vante størrelse. Man skal dog være opmærksom på, at den er lidt til den korte side, så hvis man gerne vil have den oversize, ville jeg nok gå en størrelse op. Jeg bruger primært min i nederdele og jeans, og der er den helt perfekt i længden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej. Hvordan er Ganni t- shirten i størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BRYLLUPSGÆST: INSPIRATION TIL KJOLER