SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

UDSALG HOS JUST SPOTTED: 25% RABAT PÅ ALLE PLAKATER OG RAMMER

just-spotted-udsalg-rabatkodeII 1 WILD CACTUS PLAKAT II 2 PINEAPPLE PLAKAT II 3 SWIMMING POOL PLAKAT II 4 THE DAM PLAKAT II 5 MONSTERA PLAKAT II 6 DRAWINGS PLAKAT II 7 PINK BANANA PLAKAT II 8 VEE SPEERS PLAKAT II 9 EIFFEL TOWER PLAKAT II LYSE TRÆRAMMER II SORTE METALRAMMER II

Hvis der sidder nogen tilbage derude, der stadig er lidt mandagsramte og synes det har været en hård tilbagevenden fra weekenden, så tænker jeg, at jeg med dagens public service meldinger om fristende udsalg i hvert fald har gjort mit for at vende det til en ganske god mandag. Og for lige at slutte mandagen af med maner, vil jeg lige tippe om, at også Just Spotted idag har startet et 72 timers fødselsdagsudsalg, hvor man kan få 25% rabat på hele udvalget af plakater og rammer. 

Sidste år var jeg selv igang med at lægge sidste hånd på vores billedvæg i stuen, og jeg kan huske, at jeg synes det var en ret dyr omgang sådan at købe plakater og rammer ind til en hel væg, så hvis man kan være heldig at finde nogle af dem på tilbud, er det virkelig givet godt ud. 

Efter at være blevet færdig med billeder i stuen, mangler vi i spisestuen og soveværelset, så jeg benytter selvfølgelig også Just Spotteds udsalg til at kigge nærmere på deres udvalg, og ovenstående 9 synes jeg er ret fine bud, og jeg overvejer om vi skal slå til på 1, 3, 6 og 7, som kunne være ret seje sammen. 

Koden BD25 giver 25% rabat på alt hos Just Spotted til og med på onsdag den 3. maj, og som altid er der gratis fragt.

Er der noget I er fristet af derinde?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK