LUKSUS VS BUDGET: PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE

NYE FLOWER POWER HEELS FRA ZARA

img_1634 img_1635Se lige nogle pæne sandaler, jeg har fået fingrene i. Spottede dem på en af sælgerne i Núe den anden dag, og der gik ikke mere end fem minutter, så stod jeg prøvede dem henne i Zara. Sandalerne, that is. Og som I kan se, kom de med hjem. Synes de er noget så fine med blomsterprintet, og jeg har indti videre brugt dem med mine glimmersokker fra Selected, hvilket jeg synes, er et vældig godt match. Den chunky hæl gør, at skoene er super nemme at gå i … at jeg så valgte at indvie dem på en 5km lang gåtur i søndags, og siden da har haft noget, der minder om et åbent kødsår, på min hæl, er en anden snak. Når min hæl lige er hælet igen, glæder jeg mig til at iføre mig sandalerne endnu engang, for de er altså et virkelig pænt bidrag i min skogarderobe og man kan ikke blive andet end glad, når man har dem på. Med mindre man bruger dem som vandresko, så aftager lidt af glæden altså, haha. Den lektie er hermed lært, og jeg lader de høje hæle blive hjemme næste gang den står på en længere gåtur.

Sandalerne koster 299kr og kan findes HER

4 comments

 • Marie

  Wow, de er mega fine!! Hvordan er de i størrelsen? Dem er jeg vidst nødt til at bestille hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja, de er fine ikke? 😀 Kan godt forstå, du er fristet! Jeg har taget mine i min vante størrelse, og jeg synes de er ret normale, så jeg ville gå efter den størrelse, du også normalt bruger 🙂 Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Tak for svar! De er på vej hjem til mig nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Juhuu. Håber du bliver glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LUKSUS VS BUDGET: PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE