SØNDAGSKOMFORT PÅ DEN PÆNE MÅDE

SØNDAGSSHOPPING: 20% RABAT PÅ GANNI

ganni-nyheder-rabatkodeII 1 GANNI SANDALER II 2 GANNI PRINTET KIMONO II 3 GANNI SPACE SHAKE T-SHIRT II 4 GANNI PRINTET KJOLE II 5 GANNI LEOPARD NEDERDEL II 6 GANNI SPACE COWBOY T-SHIRT II 7 GANNI PRIKKET KIMONO II 8 GANNI BLÅ BADEDRAGT II 9 GANNI BLONDE TOP II 10 GANNI FLÆSENEDERDEL II 11 GANNI GRØN BADEDRAGT II 12 GANNI SKULDERTASKE II

Ved I hvad søndage er gode til udover afslapning? Netshopping! Og idag lokker Boozt.com med 20% på alt fra Ganni. Og jeg er forfærdeligt fristet. Især efter at have samlet mine favoritter fra den nyeste forårs- og sommerkollektion. 

Hvor min begejstring for vinterkollektionen var lidt mere moderat, så vil jeg eje cirka det hele fra sommerkollektionen. Især er jeg vild med de printede t-shirts og det grønne print, som jeg godt gad klikke kimonoen hjem i. Leopardnederdelen har jeg allerede, og er stadig vildt glad for den – sådan en der altid høster mange komplimenter, når jeg har den på. Og jeg glæder mig til snart (optimismen fejler ikke noget her) at kunne bruge den med simple t-shirts og bare ben. Den blåprintede badedragt er virkelig også fin, og mens jeg endnu arbejder på at finde ud af, hvor årets sommerferie skal gå hen, så kan jeg jo passende købe badetøj imellemtiden.

Koden NOW20 giver 20% på alt fra Ganni (og alle andre nyheder og udsalg på Bootz.com). Rabatten gælder kun i dag den 26. marts og ved køb på minimum 899kr. 

Happy sunday shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SØNDAGSKOMFORT PÅ DEN PÆNE MÅDE