FAVORITTER FRA DEN NYE GOODIEBOX

SØNDAGSKOMFORT PÅ DEN PÆNE MÅDE

anni-lu-sweatshirtII ANNI LU SWEATSHIRT 599kr II

Åh, søndag morgen. Selvom den også markerer starten på sidste dag i weekenden, er jeg nu ret begejstret for lige netop dette tidspunkt. Søndage er ofte forbundet med en helt særlig ro, hvorimod man om lørdagen stadig lige skal lande i weekenden og ofte har en masse ting på programmet. Sådan er det i hvert fald tit for mit vedkommende. Søndag derimod handler om at maksimere hyggen og få mest mulig afslapning ud af den. Så det har jeg planer om at gøre idag. Lade søndagskomforten rulle ind over mig. 

Mads ligger stadig og sover ved siden af, mens jeg lige så stille har sneget mig til at åbne computeren op, og tilsnige mig lidt tid på bloggen. Lyset skinner blødt og fint ind igennem de lyse gardenier og jeg har den sidste time ligget og nydt fuglekvidderen lige uden for vinduet. Det er ren Morten Korch, men også noget af det, jeg elsker aller mest ved at være hernede hos mine forældre. Lyset, lydene og naturen som ikke er forurenet af byen og derfor kommer meget tydeligere igennem. Igår aftes da vi kom hjem fra fejringen af min morfars fødselsdag, brugte jeg et øjeblik på at kigge op. Op på den mest overvældende og klare stjernehimmel, som føles uendelig og magisk på en hel anden måde end jeg oplever den inde i byen, hvor de mange lys fra høje bygninger og gaden tager lidt af glansen fra stjernerne. Så fint et øjeblik, og det minder mig om, hvor glad jeg er for, at have en anledning til at søge væk fra byen engang imellem, uanset hvor meget jeg elsker København.

Nåh, men som I nok kan fornemme, så er søndagsstemningen ligesom sat ind, og når jeg om lidt pakker dynen om mig og trisser ind i stuen, hvor jeg kan høre, at mine forældre allerede vimser rundt, ville jeg ønske at jeg kunne gøre det iført en af de nye seje sweatshirts fra Anni Lu. Aller helst den navy med teksten ‘Disco all night’.  Søndagskomfort på den måde måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FAVORITTER FRA DEN NYE GOODIEBOX