FORÅRSFORNEMMELSER OG TORSDAGSOUTFIT

TORSDAGSTERN OG WEEKENDFORNEMMELSER

p32300012p3230032p3230060p3230058II H&M CASHMERE STRIK (LINK HER) II ZARA NEDERDEL (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II DANIEL WELLINGTON UR (LINK HER) II 

Jeg har overstået min fredagstræning og kan lige nå at vise jer mit outfit fra igår, inden jeg cykler afsted på arbejde. Som I kan se, måtte jeg finde på et alternativ til mit torsdagsønskeoutfit, nu de røde Gardenia sandaler (endnu) ikke har indfundet sig i garderoben. Istedet røg jeg i mine ternede shorts fra Zara, som jeg købte for nogle uger siden. Jeg har i mellemtiden lavet dem op til en nederdel, og jeg synes selv, den er blevet ret sej, og den har derfor også været flittigt i brug de seneste uger. Igår blev den kombineret med yndlingscashmere og mine bordeaux støvler. En sikker vinder i min optik. 

Weekenden venter lige rundt om hjørnet, og jeg håber, I går en god en i møde? Jeg har endnu ingen planer i aften, men de lover eftermiddagssol, så jeg pønser lidt på, om man skulle snuppe et glas fredagsvin i solen et eller andet sted for at indvie weekenden. I morgen sætter jeg kurs mod Næstved, hvor vi skal fejre min søde morfar, som fyldte 80 i mandags. Resten af weekenden skal bruges sammen med Mads og familien, en masse hygge, afslapning og god mad. Og forhåbentlig sol. Det gider jeg godt!

Glædelig fredag!

4 comments

 • Anne

  Kære Line. Super outfit. Og dejligt forårs-friskt! 🙂
  Hvordan er cashmere blusen i størrelsen og må jeg spørge hvilken størrelse du har?
  Rigtig god weekend!

  Kh. Anne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Kære Anne,
   Jeg har blusen i en S og jeg synes den er helt normal i størrelsen – den er tilpas løs uden at blive oversize, så jeg vil anbefale at du går efter din normale størrelse 😀
   Kh. Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nu bliver jeg nysgerrig c: Hvordan har du lavet shorts om til nederdel? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det kan jeg godt forstå 😉 Faktisk er det ret simpelt. Jeg harblot sprættet syningen i skridtet mellem de to ben op, og derefter syet dem sammen fortil på midten. Man skal selvfølgelig lige være obs på, at man ikke får sprættet den oprindelige syning for langt op og sikre sig, at man får lavet den nye samling, så ikke stoffet sidder og buler ud, men også det er ret lige til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FORÅRSFORNEMMELSER OG TORSDAGSOUTFIT