MØNSTERBRYDER

CÈLINE SOLBRILLER MED RABAT

celine-sunglasses-discountII CÈLINE PRETTY (LINK HER) II CÈLINE THIN PREPPY (LINK HER) II CÈLINE THIN MARY (LINK HER) II CÈLINE CATHERINE (LINK HER)

I sommers kunne jeg langt om længe føje et par Céline solbriller til min garderobe, efter at have sukket efter et par i evigheder. Og som jeg viste i indlægget her, gik jeg med modellen, der hedder Thin Mary – og jeg er så glad for dem. I var ret mange, der også lod til at være ret begejstrede for Céline’s solbriller,  og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele tippet om, at på Smartbuyglasses, er der lige nu 30% rabat på alle solbrillerne fra Céline. For solbriller i den prisklasse, er det virkelig værd at tage sådan en rabat med, og jeg havde da nok heller ikke slået til på mine, hvis ikke det havde været for muligheden for rabat. 

Ovenstående fire par er mine favoritter og jeg drømmer lidt om, at føje et par sorte Thin Preppy til samlingen på et tidspunkt. 

Find hele Smartbuyglasses udvalg af Céline solbriler HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MØNSTERBRYDER