GULDDRØM FRA MONTANA OG VERNER PANTON

MØNSTERBRYDER

p1140114p11401291p1140146II H&M TERNET FRAKKE II MANGO KJOLE II TOPSHOP PLEATHER BUKSER (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II

Så nåede vi onsdag og er således allerede halvvejs mod weekenden. Hvilket altså er en meget rar tanke! De første dage her er fløjet afsted, ledt godt på vej af en masse rare aftaler. Mandag har jeg en fast træningsaftale med en flok kolleger efter arbejde og det er virkelig en hyggelig (og effektiv) måde at slutte dagen på. Igår var jeg ude at spise med nogle andre kolleger på Phó Hanoi, hvor jeg vil vove at påstå, at man får noget af byens bedste og billigste vietnamesiske mad. Nu er jeg lige kommet hjem fra træning og skal tage mig sammen til at gå igang med aftensmaden … om lidt. I første omgang lokkede bloggen (og sofaen), så jeg prøver lige at tage tilløb til at få rejst mig igen. Får en ven over til lidt onsdagsvin senere, så om ikke andet har jeg da den bagkant at gå efter. Så må vi se, om det ender med at blive en vinaftale i træningstøj eller om det lykkes mig at komme i tøjet inden. 

Er efterhånden begyndt at glæde mig ret meget til weekendens flytning. Mest af alt fordi det så betyder, at jeg kan starte helt forfra med at indrette. Og det ved de af jer, som har læst med noget tid, godt hvor meget jeg holder af. Elsker processen med at kunne starte påny, at bruge mine møbler og nips på en ny måde, at fortabe mig i stilleben og dermed få skabt et helt nyt hjem med de samme gamle ting. Er jeg mon den eneste der har det sådan, eller har I lyst til at jeg prøver at opdatere lidt fra min flytning og efterhånden som jeg kommer på plads i weekenden?

p1140101

6 comments

 • Mette

  Vil elske at følge med i løbende opdateringer! 👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det var jeg glad for at høre Mette. Håber du fik fulgt lidt med på instagram fra min flytning i sidste uge? Ellers lover jeg, at der kommer lidt flere billeder herinde, når lyset tillader, at jeg får taget nogle billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke en fin mønsterbryder (og kæmpe stjerne for dén rubrik :))

  Dine støvler, ikk’? Er dine også blevet løse i elastikken (bølget og grim) hurtigt? Jeg endte med at gå med den klassiske sorte i læder, men har været så skuffet over, at de er blevet grimme så hurtigt.

  Hav en dejlig torsdag!

  KH. Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Søde Cecilie, tak for din fine kommentar – også her på bloggen halter jeg lidt bagefter, så det er forklaringen på min lange svartid 😉
   Øv hvor ærgerligt med elastikken i støvlerne. Mine har givet sig lidt, men ikke noget, jeg har bemærket over, før du nævnte det med dine. Synes afgjort det er noget, du skal reklamere over. På så kort tid kan det ikke passe, at de bliver så grimme 🙁 Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Løbende opdateringer vil være kærkomne! Synes simpelthen det er fantastisk, at du ser så lyst på hele det her flytte-igen-show – for mig ville det være en kæmpe stressfaktor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak for din søde kommentar Nanna. Håber du fik fulgt lidt med i flytningen på instagram? Jeg lover der også nok skal komme nogle billeder op af den nye lejlighed herinde! Mit flytteoverskud er et ret bevidst valg – jeg snyder kun mig selv ved at gå helt i sort over det. Men når det er sagt, så synes jeg også det er lidt en udfordring med min midlertidige boligsituation, så mere overskudsagtig er jeg altså heller ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GULDDRØM FRA MONTANA OG VERNER PANTON