TRÆNINGSGARDEROBE: PÆNT OG BILLIGT SPORTSTØJ

WEDNESDAY WISH: YVONNE KONÈ BLOCK HEEL BOOTS

yvonne-kone-stoevler

Som jeg skrev i mit indlæg om mit garderoberegnskab for december, så er læderleggings og et par klassiske sorte støvler med hæl, det eneste jeg sådan reelt mangler i min garderobe. Og da jeg i weekenden faldt over Yvonne Koné’s Block Heel Boots føltes det som om, jagten på støvlerne godt kunne indstilles. Se lige hvor fine de er. Og med 5 cm hæl er de perfekte som både hverdagsstøvler og til en aften ude, hvor det er for koldt til stilletter. Eneste minus er prisen på 3.600kr, som jeg måske nok synes, er lidt mere, end hvad jeg forestillet mig at skulle give for et par støvler. Men prøves, det skal de … og så kan jeg jo altid håbe, at de ikke er spor rare at have på, så jeg ikke behøver gå igang med en indre monolog om, hvorvidt 3600kr på støvler kan forsvares.

Hvis I har noget bud på lignende støvler til en mere overkommelig pris, så sig endelig til.

5 comments

 • Kristina

  Hej ☺
  Ville blot lige tippe om at jeg har set dem til salg på trendsales. Godt nok ikke helt nye – men til en bedre pris til gengæld 😉
  God søndag.
  http://www.trendsales.dk/listings/yvonne-kon-y-stoevler/51502128?track=42

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Godt spottet Kristina, og tusind tak for tippet. Dem må jeg straks kigge nærmere på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Selv tak 😉 De er så skønne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Øj, de er flotte! 🙂 Jeg har desværre ikke lige noget bud på et par mere budgetvenlige støvler, men hvad med dine Acne Track – er de røget helt ud? Jeg er ret glad for mine som klassiske, smukke sorte støvler, der går til alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Godt husket med mine Tracks Sarah 😉 Jeg har faktisk solgt dem, fordi jeg ikke fik dem brugt længere. Hver gang jeg havde dem på, føltes de lidt for spidse og punkede til min stil, som den er i dag, så jeg tænkte, at de var bedre tjent med en ny ejer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TRÆNINGSGARDEROBE: PÆNT OG BILLIGT SPORTSTØJ