LØRDAGSLIV

JULEGAVEIDEER TIL HAM

julegaveideerGAVEIDEER UNDER 250 DKK II 1 H&M STRIK II 2 WHERE TO EAT PIZZA II 3 ACTIONS NOTESBOG II 4 KIEHL’S ANSIGTSCREME II 5 EUROMAN ABONNEMENT II 6 COS SLIPS II 7 HAY PARAPLY II 8 CALVIN KLEIN BOXERSHORTS II 9 HAY TOILETTASKE II 10 REDKEN HÅRVOKS II

GAVEIDEER UNDER 500 DKK II 1 NORSE PROJECTS HUE II 2 FIFA17 PS4 SPIL II 3 JBS MORGENKÅBE II 4 MONKEY 47 GIN II 5 NACHTMANN WHISKEY KRYSTALGLAS 4 STK II 6 CALVIN KLEIN NATBUKSER II 7 SOULLAND TSHIRT II 8 H&M BOMBER JAKKE II  II 9 AIAIAI HØRETELEFONER II 10 SHAKER II 11 WOOD WOOD T-SHIRT II

GAVEIDEER UNDER 1500 DKK II 1 WON HUNDRED DENIMSKJORTE II 2 HESTRA LÆDERHANDSKER II 3 DANIEL WELLINGTON UR II 4 WON HUNDRED BUKSER II 5 MAISON KITSUNE KORTHOLDER II 6 MAISON MARTIN MARGIELA PARFUME II 7 ACNE ULD TØRKLÆDE II 8 H&M ULDFRAKKE II 9 TIGER OF SWEDEN WEEKENDTASKE II 10 SOULLAND BADESHORTS II 11 POLO RALPH LAUREN SKO II

December venter lige rundt om hjørnet, og det er dermed igen tid at kaste sig ud i årets julegaveræs. Jeg elsker at planlægge årets gaver, at pakke ind og at give dem væk, men jeg må også indrømme at det med at være kreativ og hvert år finde på den helt rigtige gave x 10, eller hvor mange, man nu skal købe gave til, det kan altså godt være lidt svært. Særligt gaver til mændene i min familie er vanskelige, fordi de sjældent ønsker sig noget. Kender I også nogen, der er sådan? Eller er du måske selv en af de mænd, som hvert år, helt tom for bedre ideer, skriver nye boxershorts, strømper og undertrøjer på ønskesedlen?

Fortvivl ej. Jeg har nemlig igen i år brugt tid på at sætte en gaveguide sammen med 27 gode ideer til årets julegave  til ham, med udgangspunkt i tre forskellige budgetter. 

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LØRDAGSLIV