WEEKENDLYKKE OG EN KLASSISK MANDAG

GANNI GIRLS

ganni-favoritesII 1 FLÆSETOP II 2 PRIKKET KJOLE II 3 PUMPS II 4 PRINTET NEDERDEL II 5 PRIKKET SKJORTE II 6 MERINO ULD STRIK II

Da mine veninder og jeg var ude og spise morgenmad i søndags, snakkede vi om, hvordan det nærmest er umuligt at gå tomhændet ud fra Ganni, skulle man gøre sig det dumdristige at forvilde sig ind forbi en af deres butikker. Af samme årsag har jeg forsøgt at holde mig på sikker afstand de seneste måneder … nu har jeg så erfaret, at fristelsen er præcis den samme, om man istedet klikker sig ind forbi Ganni’s virtuelle hjem. Suk. Igår kom jeg nemlig til at scrolle lidt rundt i deres fine winter- og pre-spring nyheder, og det skulle jeg aldrig have gjort, for nu vil jeg nærmest have det hele. Jeg er som et barn i en slikbutik, der ikke kan vælge. Så mange fine styles og print. Særligt vild er jeg med det prikkede print og de petroleumsgrønne zebrastriber, og både kjole og nederdel er straks skrevet på ønskesedlen. Det samme med støvletterne. Det er jo trods alt snart jul … spørgsmålet er blot om jeg kan vente så længe.

6 comments

 • Kristina

  Jeg tror seriøst at jeg er den eneste pige (kvinde) i DK der ikke er tilhænger af Ganni. Jeg ejer ikke en eneste ting og har aldrig været fristet heller. Jeg kan endda få det til en fordelagtig pris på mit arbejde.. Ved ikke hvad det er. Synes det er pænt til andre, men deres styles / print fanger mig bare slet ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja, der må siges at være samlet lidt af en Ganni-hær, men så kan du da glæde dig over, at du ikke går rundt og ligner alle os andre .. det synes jeg i hvert fald lidt er ulempen ved Gannis popularitet. Vi er godt nok mange, der pludselig har det samme tøj på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De laver simpelthen så mange pæne ting og jeg kunne seriøst tømme hele deres butik, desværre tillader min SU det ikke helt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Selv på en fultidsløn synes jeg ikke, at jeg helt kan forsvare at gå all-in på Ganni .. selvom det er svært fristende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er så enig! Den prikkede kjole er enormt fin på – lige den model er dog lille i størrelsen, specielt i underdelen.

  Jeg elsker stadig den blomstrede jeg har fra sidste år i samme snit – den er bare enormt flatterende og så passer den til nærmest alle lejligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg har også den blomstrede fra sidste år – og knuselsker den stadig, selvom enig, den er lidt lille i størrelsen. Især efter vask 🙁
   Var inde og lige ae lidt på den prikkede forleden, hvilket fristelsen ikke blev mindre af. Synes det er ret fint, at denne har bindebånd i taljen, i modsætning til sidste års model, og så virker den lidt mere løs i pasformen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKENDLYKKE OG EN KLASSISK MANDAG