AT FINDE MOD TIL AT GIVE SLIP

KASHMIR PÅ BUDGET

hm-kashmir-bluseII 1 NAVY KASHMIR STRIK II 2 SORT KASHMIR STRIK II 3 LYSEGRÅ KASHMIR STRIK II

Jeg vil lige tippe om at H&M’s kashmirstrik igen er på lager i alle størrelser. Jeg har skrevet om dem før, og gør det absolut gerne igen. H&Ms kashmir bluser er nemlig uundværlige til prisen, og alle bør unde sig selv mindst én kashmirstrik i garderoben. Jeg har allerede tre styk fra H&M som har været absolutte garderobefavoritter de sidste adskillige år. Min lysegrå er efterhånden slidt ned, så jeg overvejer derfor at slå til på en ny af slagsen, ligesom jeg tror jeg bliver nødt til at klikke den navyblå hjem også. Kashmir til 799kr er lidt af et fund. Og hvis du tilmelder dig H&M’s nyhedsbrev kan du ovenikøbet få 25% rabat.

Bluserne plejer at ryge ret hurtigt, så det er med ikke at tænke for længe over det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

AT FINDE MOD TIL AT GIVE SLIP