SØNDAGSRARHED OG EFTERÅRSBEGEJSTRING

20% RABAT PÅ ALT HOS ASOS

asos-discount-novemberII 1 RUFFLE KNIT JUMPER 250kr II 2 RUFFLE DRESS 250kr  II 3 VELVET BLOCK HEEL SHOES 200kr II 4 VELVET TOP 340kr II 5 STRAP SATIN DRESS 280kr II 6 DARK BLUE JEANS 280kr II 7 RUFLLE SKATER DRESS 280kr  II 8 SUEDE HEELED ANKLE BOOTS 650kr II 9 FLORAL ROBE 450kr II

Jeg havde en knap to timer lang togtur at skulle fylde ud på vej hjem fra fødselsdag igår aftes. Og uanset humør, er netshopping altid et fantastisk godt tidsfordriv. Hvis det samtidig kan kombineres med lønningsdag og en rabatkode, har man de perfekte forudsætninger for også at blive fristet. Det blev jeg i hvert fald igår, som jeg klikkede mig igennem asos’ mange efterårsnyheder. 

Udover at fylde op på strømpebukser og strømper, så har jeg kun shoppet én ting siden august, og jeg kan godt mærke, at det begynder at krible lidt i dankortet f0r at give efter på nogle fornyelser til garderoben. I lørdags ryddede jeg derfor ud og op i garderoben for at få overblik over, hvad der skal beholdes, hvad der skal videre og hvad der mangler til den nye sæson. Som jeg nævnte i indlægget fra tidligere i dag, så skal jeg på lørdag sælge ud på Onkel Dannys loppemarked i DGI byen (se mere info om loppemarkedet HER og tag så lige at kig forbi), og det er min plan at alt hvad der tjenes på lørdag, må gå i shoppekassen. Og det er jo godt at komme velforberedt, så asos kiggeriet igår har resulteret i et par ønsker; den bordeauxrøde velourtop er virkelig smuk, og jeg kunne se den være så fin til både de kommende julefrokoster eller juleaften i kombination med et par klassiske bukser og røde læber. Det samme med den mørkeblå satinkjole, som er fin, enkel og sexet. Oplagt til julefrokosten eller nytårsaften. Jeg mangler også et par støvler med hæl, og de mørkeblå russkindsstøvler er et virkelig fint bud, som alternativ til de sorte støvler, som jeg ellers altid er tilbøjelig til at gå efter. 

Asos giver det næste døgn (fra i dag klokken 10 til i morgen klokken 9) 20% rabat på hele deres udvalg, også udsalgsvarer, med koden MAJOR20, så der er altså mulighed for at shoppe efterårsgarderoben med rabat nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SØNDAGSRARHED OG EFTERÅRSBEGEJSTRING