9 X KNITWEAR

NEW CELINE SUNNIES AS A BIRTHDAY TREAT

IMG_9362II CÈLINE THIN MARY SUNGLASSES II

Jeg havde fødselsdag tidligere på måneden, og da det faldt sammen med, at Magasin lokkede med 20% rabat på alle deres mærkevare solbriller, var jeg nødt til at slå til på en fødselsdagsgave til mig selv. Har længe været på udkig efter et par lækre solbriller i god kvalitet, og troede egentlig, at jeg skulle have et par i sort fra enten Céline eller Prada. Efter at have prøvet solbriller i Magasin i noget der minder om en evighed, nåede jeg dog frem til, at et par i tortoise i virkeligheden var bedst til mit gyldne hår og lyse hud og jeg endte med at slå til på disse fra Céline. Og jeg knuselsker dem allerede. Takket været det solrige sensommervejr, September har forkælet os med, har de også vist sig at være en ganske god investering, selvom sommeren måske nok ifølge kalenderen, burde være et overstået kapitel.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

9 X KNITWEAR