EN SÆRLIGT RAR LØRDAG, NY KJOLE OG BUDAPEST-PLANLÆGNING

VIRTUELT TORSDAGSØNSKE

asos-lace-up-heels// ASOS LACE UP HEELS 400DKK //

Jeg tog til Næstved igår efter arbejde for at fejre min lillebror, som afsluttede hans HD med bedst tænkelige resultat. På sådan en timelang togtur er der nærmest kun én fornuftig ting at gøre; fordriv tiden på asos. Og det er en disciplin, jeg mestrer til perfektion. 

Mit virtuelle tidsfordriv ledte mig i retning af disse fine snøresandaler, som jeg godt kunne se mig selv spankulere rundt i de kommende efterårsmåneder. Prisen er også yderst overkommelig, så måske jeg skulle overveje dem som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv 😉

1 comment

  • Camilla T

    Ej, hvor er de fine! Og det virker som om, at det er en overkommelig hæl, så de kan bruges lidt oftere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN SÆRLIGT RAR LØRDAG, NY KJOLE OG BUDAPEST-PLANLÆGNING