LEOPARDPRIKKEDE FRANSKE FRISTELSER

FAVORITTER FRA MOODINGS.COM MED 25% RABAT

moodings-rabatkode

1 MISS SLENDER POSTER II 2 HAY TRAY II FOXY POTATO MAGAZINE RACK II 4 AFTER THE DISCO POSTER II 5 HOUSE DOCTOR RUG II 6 H. SKJALM P BOX II 7 L:A BRUKET SOAP II 8 L:A BRUKET SCRUB II 9 HAY TABLE II 10 NORMANN COPENHAGEN MIRROR II 11 HAY PLAID II 12 HAY FLOWER POT II 13 SKANDINAVISK FRAGRANCE STICKS

Endnu en favoritwebshop melder sig på banen med et fristende sensommerudsalg, moodings.com giver nemlig 25% rabat på hele deres udvalg de næste tre dage. Og med mærker som Hay, L:A Bruket, H. Skjalm P, House Doctor er det nærmest umuligt ikke at blive fristet. Jeg har dog begrænset mig til kun 13 favoritter i denne omgang (er den beskedne type, kan I nok fornemme, haha), som får min materielle begejstring til at stige betragteligt. Og med kun få dage til lønnen tikker ind på kontoen, har jeg givet mig selv lov til lige at kigge lidt nærmere på favoritterne, hviiiis nu der skulle være noget jeg under ingen omstændigheder kan leve uden.

Brug koden SUMMER25 for at få 25% på hele udvalget gældende fra i dag og til og med den 31. august.

2 comments

 • Kirstine

  Sikke nogle lækre ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh ja, der er simpelthen så mange fine ting at vælge imellem. Jeg kunne købe mig fattig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LEOPARDPRIKKEDE FRANSKE FRISTELSER