SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25% RABAT PÅ ALLE PLAKATER HOS JUST SPOTTED

just_spotted_udsalg1 MONSTERA PLANT II 2 PURPLE COTTON PLANT II 3 MONSTERA LEAVE II 4 STAR CONSTELLATION II 5 BLUE CIRCLES II 6 ROSA DIAMANT II 7 VESTERBRO II 8 AARHUS II 9 COPENHAGEN II 10 VEE SPEERS BIRTHDAY PARTY 11 II 11 VEE SPEERS BIRTHDAY PARTY 22 II 12 VEE SPEERS BIRTHDAY PARTY 3

I dag skyder JUST SPOTTED deres summer sale igang og giver 25% rabat på hele deres sortiment med koden SUMMER25. 

Jeg brugte i vinters enormt lang tid på at komme i mål med vores billedvæg, og udover at være tidskrævende kan plakater virkelig være en dyr affære og det er derfor værd at slå til, når der er rabatter i sigte. Derfor har jeg samlet mine 12 favoritter fra Just Spotteds store udvalg og forhåbentlig de kan tjene til inspiration ude blandt jer.

Vi mangler stadig nogle plakater til vores kontor, og jeg overvejer kraftigt at slå til på den lilla bomuldsplante, Vee Speers plakaten med pigen i den blå kjole og stjernebilledet, som jeg tænker, kunne være ret seje sammen. 

Udsalget hos Just Spotted løber indtil på fredag den 26. august klokken 23.59

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK