TIRSDAGSPLANER OG SNAK OM NYT HÅR

MIT NYE SOMMERHÅR

long-bob-haircut-inspiration

Efter adskillige tilråb og opfordringer i den retning, lod jeg igår mine lange krøller falde til fordel for den halvlange page. Og den er blevet lige som jeg havde håbet på med sine skarpe kanter og alligevel pjuskede look. Billederne er taget igår, kun få timer efter jeg var færdig hos Simone, så nu håber jeg bare, at jeg også den kommende tid kan have held til at sætte det lige så fint, som det var igår. Der er altså intet som nyklippet hår <3

Og hvad med jer – hvordan lyder dommen over mit nye hår?

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TIRSDAGSPLANER OG SNAK OM NYT HÅR