TIRSDAGSPLANER OG SNAK OM NYT HÅR

MIT NYE SOMMERHÅR

long-bob-haircut-inspiration

Efter adskillige tilråb og opfordringer i den retning, lod jeg igår mine lange krøller falde til fordel for den halvlange page. Og den er blevet lige som jeg havde håbet på med sine skarpe kanter og alligevel pjuskede look. Billederne er taget igår, kun få timer efter jeg var færdig hos Simone, så nu håber jeg bare, at jeg også den kommende tid kan have held til at sætte det lige så fint, som det var igår. Der er altså intet som nyklippet hår <3

Og hvad med jer – hvordan lyder dommen over mit nye hår?

4 comments

 • Mette

  SÅ fint! Er dødmisundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hvor er det fint til dig! 🙂 Jeg er vild med længden – er den jeg oftest selv ender med. Det er en frisure, men ens hår er stadig forholdsvist langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TIRSDAGSPLANER OG SNAK OM NYT HÅR