WEEKENDFAVORIT // BRUNCH PÅ SIDECAR

NEWEST ARM CANDY

image image

Jeg har været trofast fan af Daniel Wellington, siden jeg sidste år kunne føje dette ur til min smykkesamling, og antallet af dage, hvor uret ikke har været på, kan tælles på meget få hænder. Da jeg forleden fik muligheden for at føje endnu et Daniel Wellington ur til samlingen, var jeg derfor heller ikke længe om at takke ja. Sagen er nemlig den, at jeg i noget tid har drømt om et klassisk ur med sort læderrem for af aflaste det andet ur lidt. 

Valget faldt på Classic Reading modellen med rosaguld urkasse, som jeg synes, giver en ret fin kontrast til mine sølvsmykker.

Højsæsonen for studenter- og kandidatfester står for døren, og fordi Daniel Wellington er et godt ur i mellemprisklassen (priser fra 895kr), er et ur herfra en oplagt gaveide. Foruden online, forhandles urene også i en del butikker rund om i landet, og du kan finde den nærmeste forhandler her.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKENDFAVORIT // BRUNCH PÅ SIDECAR