A GREAT TIP // BIRKENSTOCK MED RABAT

INTERIOR // SO PRETTY I COULD LIVE HERE

handvaerk-interiorForleden fik jeg en invitation med meldingen om, at The Handvärk Apartment endelig står færdig og derfor bød på åbent hus i går. Desværre kunne jeg ikke nå forbi på grund af arbejde, men se lige, hvor pænt der er blevet. Jeg har været ret begejstret for Emil Thorups design lige fra begyndelsen, men at se designet i sit rette element i The Handvärk Apartment har bestemt ikke gjort begejstringen mindre. Her kunne man da godt bo eller hvad siger I?

Mens jeg skriver dette indlæg, er vores daybed netop blevet leveret fra ILVA, og jeg glæder mig til at unboxe, selvom jeg lige nu ville ønske, at det var Handvärks daybed i mørkegrå velour der gemte sig i æsken. Årh den er smuk!

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A GREAT TIP // BIRKENSTOCK MED RABAT