AFLYST TØJKRISE, NYE FLÆSER OG BLÅT BLIKFLANG

COS INTRODUCES SIMPLISTIC SWIMWEAR

cos-swimwearII 1 CROSS-OVER SWIMSUIT 320kr II 2 DOUBLE-SIDED BIKINI TOP 200kr II 3 DOUBLE-SIDED BIKINI BOTTOMS 150kr II 4 TRIANGLE BIKINI TOP 150kr II 5 HALTHERNECK BIKINI TOP 200kr II 6 BIKINI BOTTOMS 150kr II 

Jeg blev ret glad, da COS igår sendte nyhedsbrev ud og introducerede deres nye kollektion af badetøj. Synes af og til, det kan være svært at finde minimalistisk og velsiddende badetøj uden det bliver samme prisniveau som fx badetøjet fra North – og jeg er altså for nærig til at betale 1100 kr for en badedragt. I forbindelse med Sri Lanka brugte jeg ret lang tid på at jagte en ny bikini og badedragt uden at jeg desværre fandt noget, der var rigtig godt.

Det tyder det til gengæld på, at COS nu har hjulpet mig med. Jeg var i hvert fald hurtig til at klikke både den sorte cross-over badedragt (nr. 1) og de enkle bikinitrusser hjem (nr.6) og nu venter jeg spændt på at modtage dem.

COS har i øvrigt fri fragt til og med på mandag den 2. maj, hvis der er andre end mig, der er fristede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

AFLYST TØJKRISE, NYE FLÆSER OG BLÅT BLIKFLANG