WHAT I WEAR // FORÅRSSTEMNING MED BARE ANKLER OG LÆDERJAKKE

FERIESTEMNING // SRI LANKA VENTER FORUDE

IMG_7467

Om under fire timer sætter jeg mig til rette i et flysæde med kurs mod Sri Lanka, og jeg glæder mig så afsindigt til alle de oplevelser, der venter forude. Jeg har ikke nået at forberede det mindste til bloggen, så den får nok lov at holde ferie sammen med mig. Til gengæld har jeg planer om at dele masser af ferieoplevelser på både instagram (@merimeri.dk) og på Snapchat (@lineschjelde), så følg endelig med der.

Måske jeg finder tid at tjekke ind på bloggen i ny og næ med et par opdateringer, men hvis ikke, så ses vi efter påske.

Au revoir, venner.

2 comments

 • Rigtig god ferie, søde Line 🙂 Glæder mig til billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak søde Louise. Håber, du følger med på instagram og snapchat, hvor jeg er flittig at dele billeder, mens bloggen holder ferie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // FORÅRSSTEMNING MED BARE ANKLER OG LÆDERJAKKE