WHAT I WEAR // EVERYDAY BASIC AND SILK LACES

THIS WEEKS HIGHSTREET FAVES

hm-creme-kjole

II 1 H&M KJOLE 349KR II 2 H&M LOAFERS 249KR II

Jeg er ret begejstret for disse to sager, som jeg netop har fundet online hos H&M. Jeg er vild med, hvordan kjolen har lidt bohemian-vibe over sig, men samtidig også er enkel og cool. Kunne være ret perfekt allerede nu med strømpebukser under, men også til sommer med et par grove sandaler eller ankelstøvler. De krokoinspirerede loafers minder lidt om de tassel loafers jeg har fra Zara, som jeg har skambrugt hele vinteren, og disse kunne derfor være et fint supplement.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // EVERYDAY BASIC AND SILK LACES