WHAT I WEAR // EVERYDAY BASIC AND SILK LACES

THIS WEEKS HIGHSTREET FAVES

hm-creme-kjole

II 1 H&M KJOLE 349KR II 2 H&M LOAFERS 249KR II

Jeg er ret begejstret for disse to sager, som jeg netop har fundet online hos H&M. Jeg er vild med, hvordan kjolen har lidt bohemian-vibe over sig, men samtidig også er enkel og cool. Kunne være ret perfekt allerede nu med strømpebukser under, men også til sommer med et par grove sandaler eller ankelstøvler. De krokoinspirerede loafers minder lidt om de tassel loafers jeg har fra Zara, som jeg har skambrugt hele vinteren, og disse kunne derfor være et fint supplement.

4 comments

 • Wauw, hvor er den kjole bare vildt fin. Den skal jeg vist lige kigge nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det bør du gøre. Den er simpelthen så fin på, så jeg er allerede mægtigt glad for min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med kjolen 😉 Den er SÅ pæn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Og den sidder simpelthen så fint på … så som du nok kan fornemme, er jeg svært fristet til at slå til på den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // EVERYDAY BASIC AND SILK LACES