DEN PERFEKTE HVERDAGSFORKÆLELSE // YSTAD SALTSJÖBAD MED RABAT

WHAT I WEAR // EVERYDAY BASIC AND SILK LACES

outfit-270216

II COS FINE WOOL SHIRT II GANNI SILK LACE SHORTS II OTHER STORES FLATS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Godmorgen og glædelig søndag venner. Jeg er tidligt oppe og nyder at sidde i en helt stille lejlighed og skrive dette indlæg, mens Mads stadig ligger og sover. Allerede her lidt over 7 er det så småt lyst udenfor, og jeg elsker  det. Ligesom jeg elsker at have en næsten 4 dage lang weekend i denne omgang. Man kommer altså helt ned i gear på en anden måde end normalt, når man har så mange dage at fylde op med gode ting. Det er endnu et kæmpe plus ved foråret; de mange forlængede weekender der snart kommer på grund af forårets helligdage.

Outfittet her er fra igår, hvor Mads og jeg tullede rundt på Vesterbro og Frederiksberg hele formiddagen, inden vi endte i biografen for at se Spotlight, som er en ret interessant fortælling om den pædofilisag der rystede hele den katolske verden i starten af 00’erne. Filmen kunne godt have været kortet lidt ned, uden det havde været forstyrrende for handlingen, men da jeg havde lokket både popcorn OG blandselvslik ud af Mads, var jeg godt fornøjet i de 2 timer og 10 minutter den varede.

Inden længe vil jeg smutte over og træne, og derefter hjem og lave det sidste færdige til den brunch, jeg har inviteret min veninde på. Søndag på den rare måde. Og det håber jeg også, at jeres bliver derude!

2 comments

 • Misundelse til din taske. Jeg er ret vild med dine silke shorts, især blonde detaljen 😀
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Den taske kan du altså også tro, at jeg er glad for 😉 Tror aldrig den og jeg vokser fra hinanden. Og tak for din kompliment til shortsene. Jeg synes også, det er blondedetaljen, som gør dem sjove.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE HVERDAGSFORKÆLELSE // YSTAD SALTSJÖBAD MED RABAT