MODERN ESSENTIALS FOR HIM

DEN PERFEKTE HVERDAGSFORKÆLELSE // YSTAD SALTSJÖBAD MED RABAT

ystad-saltsjöbad-tilbud

Vi er tilbage igen efter 24 timers ultimativ afslapning og velvære på Ystad Saltsjöbad. Det var vores anden gang deroppe, og tror ikke, man kan blive træt af det sted. Omgivelserne er så fantastiske og det er den rene terapi for sjælen at ligge og kigge ud over havet med vintersolen hængende på himlen. Tænk hvem der bare boede ved vandet!

Ligesom sidst valgte vi at tage derop på en hverdag. Og der er der temmelig mange penge at spare på! Vi kan nemlig ikke komme udenom, at de lækre omgivelser også koster. En overnatning i weekenden koster fx lige knap 1800 kr per person, som godt nok inkluderer en 3-retters middag og morgenmadsbuffet, men det er stadig en slags penge. Til sammenligning har vi givet 1200 kr. For os begge to vel at mærke, og det er stadig inklusiv den overdådige morgenmadsbuffet. Samtidig er stedet heller ikke helt så overrendt i hverdagen, og det er altså også et plus i sig selv. Derfor kan jeg kun anbefale at overveje en hverdagsgetaway til Sverige, hvis man trænger til lidt selvforkælelse. 

Vi søgte opholdet frem på momondo – selvfølgelig, haha – og endte med at booke med secretescapes, som på det tidspunkt havde det billigste tilbud. Jeg har lige siddet og kigget lidt igen, bare for sjov, og fx den 13.-14. april kan man med DTF travel få en overnatning for 2 personer og inkl. morgenmad til 898 kr, hvilket er en virkelig god pris. Der er også en del andre hverdage i april, hvor man kan komme afsted til 1300 kr. for to, så det er bare med at søge nogle forskellige datoer frem. Tip hermed videregivet. 

I kan læse min første anmeldelse af Ystad Saltsjöbad her.  

2 comments

 • Ida

  Der ser bare så lækkert ud! Et sted som jeg håber, jeg kommer til en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det burde du virkelig unde dig selv søde Ida. Der er så skønt deroppe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MODERN ESSENTIALS FOR HIM