EN KÆRLIGHEDSHISTORIE

24 TIMER MED MIG // LØRDAGSLIV

I tog simpelthen så godt imod mit seneste 24 timer med mig-indlæg, så jeg var ikke i tvivl om, at sådan et indlæg ville jeg lave igen. Så det har jeg gjort. Denne gang over min dag i går, som var en af de lidt mere afslappede lørdage.

Håber, I endnu engang kan lide at læse med.

lørdag-1

05.47: Jeg har været småsyg det meste af ugen, hvilket er gået ud over min søvn. Derfor overvejer jeg næsten at stå op, da jeg vågner 5.47, fordi jeg er træt af at ligge og vende og dreje mig. Jeg tvinger dog mig selv til at blive liggende, og det lykkedes heldigvis at falde i søvn igen, hvilket for mig og min lidt udfordrede søvnrytme, er lidt af en succes.

07.30: Vågner igen 7.30 og selvom det stadig er tidligt på en weekendmorgen, så føles det næsten som at have sovet længe for mit vedkommende, og da Mads også er vågen, beslutter vi os for at stå op. Jeg er stadig ramt af min forkølelse, så hovedet og kroppen er lidt tung, selvom min aften ude med en veninde aftenen før, havde været stille og roligt. Min lørdag byder heldigvis ikke på de store planer, så der er tid til at få slappet af og forhåbentlig komme helt ovenpå.

09.00: Vi er hjemme igen efter vores tur ud efter morgenbrød, og vi lægger an til et dovent morgenbord med weekendaviser og Mads og Monopolet kørende på radioen. Det er blevet en fast lørdagstradition og det er virkelig rart at starte dagen i et roligt tempo, uden at skulle nå noget, og vi bliver derfor siddende i et par timer.

11.00: Derefter flytter jeg mig med min computer ind i sofaen, hvor jeg går igang med gårsdagens blogindlæg. Et af de mere personlige af slagsen, som I heldigvis tager godt imod. Jeg fornemmer generelt, at de personlige indlæg er i høj kurs herinde, så jeg minder mig selv om, at jeg skal blive bedre til at prioritere dem. De er også rare for mig at lave og jeg føler på en eller anden måde, at bloggen giver mere mening, når det ikke kun er materielle fristelser, der fylder herinde.

lørdag-2

12.30: Jeg arbejder videre med bloggen, hvilket også er en ret klassisk weekendbeskæftigelse for mig. Jeg har sjældent tid at gøre det store ved bloggen i hverdagen, andet end at svare på mails og kommentarer, så det skal der istedet findes tid til i weekenden, hvor jeg tager billeder, planlægger og skriver kladder til den kommende uges blogindlæg. Foruden bloggen skal der også findes tid til alle de praktiske gøremål, som det også kniber med at nå i hverdagen. Jeg melder mig på tøjvask-holdet, da Mads stadig ikke er helt gode venner med vaskemaskinen. Som vi har haft i to år. Mænd altså, haha.

15.00: Som et rart afbræk har jeg en kaffeaftale med to veninder på Ipsens & co., som er lidt af en lokalfavorit. Det er længe siden, vi sidst har set hinanden, så der er meget, der skal indhentes og snakken går ivrigt. Pigerne har planer om aftenen, og Mads og jeg har også aftalt at hygge med god mad og X-factor, så ved en 17tiden hæver vi dagens møde, og jeg cykler hjemad – med et stopover i den lokale slikbutik. Det er jo lørdag.

17.30: Hjemme igen og med favnen fuld af blandselv-slik. Jeg får hevet Mads op ad sofaen, hvor han har barrikaderet sig, fordi hans fodboldhold, Manchester United, endnu engang har smidt en sejr væk, og det er han langt fra tilfreds med. Istedet går vi igang med aftensmaden, der i dag byder på friske forårsruller. Elsker kombinationen af masser af friske grøntsager og kylling med den lidt fede peanutbutter sauce. Mmm.

lørdag-3

19.00: Vi hygger med aftensmaden, som har en helt anden charme, når man spiser med fingrene. Vi snakker lidt om, hvordan vores kommende uge ser ud og feriedrømmer om Sri Lanka. Indtil videre er første overnatning booket i Colombo, men vi vil også gerne have lagt os fast på et resort til de sidste nætter, så det bliver vi enige om at researche til og forhåbentlig kunne booke i morgen.

20.00: Der er dømt dyner i sofaen, X-factor og blandselv-slik. En stensikker lørdagskombi. Efter X-factor giver vi melodi grandprix en chance, men det er altså for skabagtigt til vores smag og da først Søren Bregendal indtager scenen, giver vi op. Bliver den mand ikke ældre?! Der er i hvert fald nogen, der skal sige til ham, at tiden for det fedtede solarielook akkompagneret af dyb udskæring og frisure med sideskilning, måske lidt er løbet fra ham. Istedet finder vi en film på Viaplay – While we’re young – som virker rimelig ligetil og underholdende .. i hvert fald den halve time, jeg når at se af den, inden øjnene bliver tunge, og jeg falder i søvn på sofaen, ha.

22.00: Filmen er slut, det samme er Melodi Grandprix, som vi lige når at zappe tilbage på tids nok til at se, at Søren Bregendal gudhjælpemig vandt. Vi overvejer et kort øjeblik, om vi skal se et afsnit af en serie, men jeg er træt, har ondt i hovedet og trænger nok bare mest af alt til en lang nats søvn, så  jeg trisser op i seng og Mads følger kort tid efter. En doven og rar lørdag er ved at være forbi, og jeg krydser fingre for, at jeg i morgen vågner op lidt mindre forkølelsesramt, da jeg gerne vil hen og træne og desuden har lokket Mads med på Nationalmuseet for at se udstillingen om de hvide busser.

6 comments

 • Kirstine

  Jeg er vild med de her indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det er jeg så glad for at høre Kirstine. Jeg lover, at de vender tilbage med jævne mellemrum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Håber du er blevet frisk til ‘De hvide busser’ – helt klart anbefalelsesværdig 🙂
  Nyd din søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Cecilie, forkølelsen driller desværre stadig, men det afholdt mig ikke fra et besøg på Nationalmuseet – og jeg er helt enig, ‘De hvide busser’ var en særlig oplevelse og et historisk tilbageblik skildret på sådan en fin og involverende måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jay dejligt at der kom et indlæg af denne slags igen – de er så hyggelige 🙂
  Og utrolig rar og afslappet lørdag du havde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det var nemlig lige, hvad den var – og sådan nogle dage nyder jeg virkelig at have i ny og næ.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN KÆRLIGHEDSHISTORIE